عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۱۲۴۰۸۶
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۳
حجت الاسلام ساجدی:
عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: ما نباید مشتری تولیدات کارخانه‌های دروغ‌ساز دشمنان باشیم، چرا که به فرموده امام حسن عسکرى (ع)، دروغ منشأ تمام شرور است.

عقیق: حجت‌الاسلام ابوالفضل ساجدی، عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در گفت‌وگو با خبرنگار اندیشه خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه در چند سال اخیر دشمن همراه با عوامل داخلی‌اش با دروغ و اشاعه آن در جامعه ایران بارها به فتنه‌سازی پرداخته، بیان داشت: ۲ نمونه آن دروغ تقلب در انتخابات در فتنه ۸۸ و دروغ قتل مهسا در فتنه اخیر است. در طول ۲۵ روز اغتشاش، بیش از ۱۷ هزار دروغ در کشور توسط رسانه‌های دشمن منتشر شد و عده‌‌ای آن‌ها را تلقی به قبول کرده و تکرار کردند. 

وی افزود: در آغاز نیز چند دروغ به این آتش دامن زد. برای مثال، دروغ پدر مهسا (اگرچه بعداً به حقیقت اعتراف کرد اما بسی دیرهنگام) و نیز دروغ پزشکی که بدون تحقیق، علت مرگ مهسا را ضربه به سر اعلام کرد، اما پس از افشا شدن دروغ او و شعله‌ور کردن آتش فتنه، با توجیهی ناموجه، توییت خود را پاک کرد. «باب مهسا گرچه داغی دیده است/ لیک از کذبش وطن نالیده است/ کی خدا خواهد گذشت از این دروغ؟/ منشا آتش به دین پرفروغ؟»

 دایره دروغ و فریب جماعت فتنه‌گر، حد و مرزی ندارد

حجت‌الاسلام ساجدی با بیان اینکه دایره دروغ و فریب جماعت فتنه‌گر، حد و مرزی ندارد تا آنجا که اسامی شهدای هسته‌ای را به عنوان کشته‌های فتنه اعلام کردند، ابراز داشت: دروغ آشکار بی‌بی‌سی در ادعای «بی‌طرفی، صحت و شفافیت» نمونه دیگر است. بی‌بی‌سی فارسی برای اقناع مخاطبان خود در مطلبی مدعی «بی‌طرفی، صحت و شفافیت» شده بود، دقیقاً روز بعد پس از سخنرانی رهبر معظم انقلاب، در تحریفی آشکار تیتری تقطیع شده از سخنان ایشان منتشر و «ملت ایران» را حذف کرد تا به اهداف شیطانی خود دست یابد و رهبر انقلاب را بی‌اعتنا به ملت نشان دهد! در حالی که رهبری فرموده بود: در این حوادث بیش از همه به سازمان انتظامی کشور، به بسیج و به ملت ایران ظلم شد.

سیاه‌نمایان چشم به اجتماعات میلیونی مردم در دفاع از نظام می‌بندند

وی ادامه داد: وااسفا که سیاه‌نمایان داخلی و خارجی چشم به اجتماعات میلیونی در دفاع از نظام، حجاب، امنیت و مبارزه با اغتشاشات می‌بندند و زبان به دروغ می‌‌گشایند و با سکوت و حاشیه‌سازی رسانه‌ای، جامعه را به فراموشی این سیل خروشان سوق می‌دهند، اما تجمعات اندک مخالفین را برجسته و تکرار می‌کنند.

عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) اظهار داشت: در طول تاریخ، دشمنان اسلام که تقید به اخلاق و دین ندارند با انواع روش‌های غیرانسانی و اخلاق‌ستیز به گسترش شایعات دامن زده و می‌زنند. اگر می‌بینیم امام علی (ع) حتی در زمان خود مظلوم است، چون دشمنان او با جرأت و جسارت به جعل احادیث دروغ می‌پردازند و ثمرات خسارت‌بار این جعلیات در طول تاریخ مشاهده می‌شود. این تحریفات ادامه می‌یابد تا آنجا که سیدالشهدا (ع) و یارانش در این مسیر قربانی می‌شوند.

ملاک دوگانه غرب در مواجهه با اخبار

وی گفت:‌ عجیب‌تر آن‌که دشمنان اسلام و ایران در مواجهه با دروغ، ملاک دوگانه متناقض دارند. در مقابله با حقایقی که در ایران مشاهده می‌کنند دروغ را لازم می‌‌شمارند، اما نسبت به اخباری که در غرب هست رویه دیگری پیش می‌‌گیرند. برای مثال شبکه MSNBC ،CBS ،ABC پخش زنده سخنان ترامپ را به دلیل آنچه که آن را دروغ‌پردازی می‌خواندند، قطع و از ادامه پخش آن خودداری کردند! ️ترامپ در این سخنان خود، کل سیستم آمریکا را فاسد خوانده بود.

یک سویه نگری و شتاب در داوری، بازی در میدان دشمن است

حجت‌الاسلام ساجدی تصریح کرد: فوت مهسا، بسی غمبار است و اگر خطایی از ناحیه نیروی انتظامی صورت گرفته قطعاً باید مطالبه و رسیدگی شود، اما یک سویه نگری و شتاب در داوری، بازی در میدانی است که دشمن به دقت در فضای مجازی طراحی کرده است. متاسفانه جمعی از نخبگان یا خواص جامعه ولو چه بسا از سر دلسوزی، در این میدان بازی کردند و بر هیزم آتش فتنه افزودند. متأسفانه بخشی از این خواص پس از آشکار شدن فتنه دشمن نیز موضع دشمن را محکوم نکردند و پیام صریح رهبری را در این در شرایط حساس بی‌پاسخ گذاشتند.

نباید مشتری تولیدات کارخانه‌های دروغ‌ساز دشمنان باشیم

وی افزود:‌ ما نباید مشتری تولیدات کارخانه‌های دروغ ساز دشمنان باشیم، چرا که به فرموده امام حسن عسکرى (ع)، دروغ منشأ تمام شرور است: «جُعِلَتِ اَلْخَبَائِثُ کُلُّهَا فِی بَیْتٍ وَ جُعِلَ مِفْتَاحُهَا اَلْکَذِبَ»؛ تمام پلیدی‌ها در اتاقى نهاده شده و کلید آن دروغ قرار داده شده است.

نقل اخبار بدون تحقیق مصداق دروغگویی است

عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)خاطرنشان کرد:‌ نقل اخبار بدون تحقیق نیز به گسترش شایعات دامن می‌‌زند و مصداق دروغگویی است. به فرموده امام على (ع) «لا تُحَدِّثِ النّاسَ بِکُلِّ ما سَمِعْتَ بِهِ، فَکَفى بِذلِکَ کَذِبا»؛ هر چه را شنیدى براى مردم بازگو مکن که همین براى دروغگویى (تو) کافى است. امروزه بیش از هر زمان دیگری به حکمت کلام امام جواد (ع) پی می‌بریم که فرمود: «مَنْ أَصْغی إِلی ناطِق فَقَدْ عَبَدَهُ، فَإِنْ کانَ النّاطِقُ عَنِ اللّهِ فَقَدْ عَبَدَ اللّهَ»؛ هر که گوش به گوینده‌ای دهد به راستی که او را پرستیده، پس اگر گوینده از جانب خدا باشد در واقع خدا را پرستیده و اگر گوینده از زبان ابلیس سخن گوید، به راستی که ابلیس را پرستیده است.

انسان مؤمن برای کسب قدرت به دروغ متوسل نمی‌شود

وی ادامه داد: انسان مؤمن در هر سطح و مقامی که قرار گیرد برای کسب قدرت، به نیرنگ و دروغ متوسل نمی‌شود. امام علی (ع) تنها مانع فریب سیاسی مردم را تقوا ذکر می‌کند، چنانچه می‌فرماید: «لَوْلاَ التُّقَی لَکُنْتُ أَدْهَی الْعَرَبِ»؛ اگر تقوای الهی [مانعم] نبود از همه اعراب، زیرک تر بودم و یا در حدیثی دیگر می‌فرماید: «یا اَیُّهَا النّاسُ لَوْلا کَراهِیَّةُ الغَدْرِ، کُنْتُ مِنْ اَدْهَی النّاسِ»؛ ای مردم، اگر زشتی نیرنگ نبود، من از همه مردم زیرک‌‌تر بودم.

با پایبندی در عمل به احادیث، بسترساز فتنه‌ها نباشیم

حجت‌الاسلام ساجدی در پایان بیان داشت: بررسی فتنه‌های دروغ محور در سالیان گذشته نشان می‌دهد که اگر ملتی به فکر سلامت زمامداران خود باشند، باید به فکر تشکیل و تقویت دولت اسلامی باشند که مؤلفه تقوی را در زمامداران خود لازم می‌شمارد. ای کاش درس بگیریم و با پایبندی در عمل به این احادیث، بسترساز فتنه‌ها نباشیم.

 

منبع:فارس


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
مطالب مرتبط
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین