کد خبر : ۱۲۴۰۸۸
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۶
حاج حسین هوشیار:

دروغ، پایه جنگ رسانه‌ای دشمن است/ جمهوری اسلامی روزی ۲ بار در رسانه‌ها سقوط می‌کند!

حاج حسین هوشیار، مداح اهل‌بیت علیهم‌السلام می‌گوید: در اغتشاشات اخیر، افرادی که فریب می‌دادند باید پاسخگو باشند و در محکمه وجدان عمومی و محکمه صالحه محاکمه شوند که چرا بر سر قبری اشک ریختند که مُرده نداشت.

عقیق: این روز‌ها رسانه‌های معاند با دروغ‌پراکنی‌های مداوم در پی برهم‌ زدن نظم و آرامش عمومی هستند و در این راستا بسیاری از چهره‌ها هم تحت تأثیر دروغ‌های رسانه‌های معاند بر آتش به ناحق افروخته شده نفت می‌ریزند و باعث برهم خوردن آرامش جامعه و آسیب به اموال عمومی و شهادت و زخمی شدن شماری از خادمان امنیت کشور شده‌اند. در خصوص ابعاد این دروغ‌پردازی و نوع برخورد با دروغ‌گویان با حاج حسین هوشیار مداح اهل بیت(ع) گفت‌وگویی داشتیم.

شاهد جنگ جهانی رسانه‌ای علیه ایران بودیم

حاج حسین هوشیار مداح اهل بیت(ع) در گفت‌وگویی اظهارداشت: دشمنان نظام از مدت‌ها قبل لشکرکشی رسانه‌ای و نظامی انجام داده بودند و منتظر یک اسم رمز بودند تا کار را شروع کنند. آنچه در این چند روز رخ داد، یک جنگ جهانی رسانه‌ای علیه ایران بود. این اتفاق بهانه‌ای برای شبیخون رسانه‌ای شد.

رسانه‌های غربی عاری از حقیقت هستند، اما میان جوانان ما اعتبار دارند

وی با اشاره به اینکه متاسفانه اندیشه بسیاری از جوانان ما را رسانه‌های بیگانه پُر می‌کند، گفت: این بحث باید بررسی شود که چرا چشم و گوش جوانان ما به سمت رسانه‌های غربی است و آسیب‌ها کجاست تا بتوان چاره‌اندیشی کرد. این رسانه‌ها عاری از حقیقت هستند، اما میان بخشی از جوانان ما اعتبار دارند و در ماجرای اخیر آن‌ها بمباران رسانه‌ای کردند؛ طوری که ایران اینترنشنال ۲۴ ساعته در این خصوص در حال پخش برنامه است.

هوشیار گفت: دروغ‌گویی و شایعه‌پردازی و جوسازی رسانه‌ای دشمنان به حدی رسیده است که گویی در ۲۴ ساعت، جمهوری اسلامی ۲ بار سقوط کرده است. آن‌ها به قدری جوسازی می‌کنند که برخی از جوانان ما قدرت تحلیل خود را از دست می‌دهند و دچار خطا می‌شود. 

دشمن می‌خواست محصول فعالیت‌های رسانه‌ای خود را درو کند

این مداح اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه دروغ‌پردازی‌های رسانه‌ای منجر به دردسرهای اخیر شد، گفت: از واژه دردسر استفاده می‌کنم و اعتقاد ندارم آن‌ها جنبش بودند؛ زیرا بدنه مردم با آن‌ها همراهی نکردند. هرکس اندک سواد رسانه‌ای داشت، درگیر جوسازی‌های رسانه‌ای دشمن نشد.

وی گفت: دشمن، دشمنی خود را خواهد کرد و همواره منتظر فرصت است. رسانه‌هایش از مدت‌ها پیش در دل نوجوانان و جوانان ما بذر بی‌اعتمادی را کاشته بودند و تصور می‌کرد که امروز زمان دروی آن است. باید از این اتفاقات درس گرفت و از جهات مختلف کار و برنامه‌ریزی کرد.

جای امور تربیتی در مدارس خالی است

هوشیار با اشاره به اینکه این اتفاق با همه تلخی‌هایش یک تلنگر جدی به جبهه خودی‌ها بود تا در خصوص آنچه کردیم و نکردیم برای نوجوانان و جوانان فکر کنیم، تصریح کرد: رسانه‌های ما اعم از رسانه‌ ملی یا رسانه‌هایی مانند هیأت و مداحی باید بررسی کنند چه کردند و چه کم‌کاری‌هایی داشتند که امروز کار به اینجا رسیده است. ما در قبال این‌ها وظیفه داریم و باید کار کنیم. امیدوارم روزی آموزش و پرورش اولویت اول ما باشد، نه اولویت چندم شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ زیرا این اتفاقات و اغتشاشات نشان می‌دهد، امور تربیتی در مدارس جایش خالی است و معاونت پرورشی را باید تقویت کرد تا دشمن این زمین خالی را تصاحب نکند. باید این فضا را با کار خوب فرهنگی و هنری و جهاد رسانه‌ای پس بگیریم.

افراد فریبگر باید پاسخگو باشند و محاکمه شوند

این مداح اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه در ماجرای اغتشاشات با دو دسته افراد مواجه هستیم، دسته اول افرادی که فریب دادند و دسته دوم افرادی که فریب خوردند که حساب این دو دسته کاملاً جداست، گفت: افراد فریب داده باید پاسخگو باشند و باید در محکمه وجدان عمومی و محکمه صالحه محاکمه شوند که چرا بر سر قبری اشک ریختند که مُرده نداشت. پاسخ مشخص است زیرا آن‌ها منتظر فرصت بودند. ردپای اصلی این اغتشاشات در خارج است. بیش از ۹۰ درصد افرادی که کف خیابان هستند، اعتراض داشتند اما این حضور آنان با حضور معدود افراد سرکرده و معاند به اغتشاش کشیده شد.

کرسی‌های آزاد اندیشی از نان شب برای کشور واجب‌تر است

وی گفت: امروز اتاق‌های گفت‌وگو و کرسی‌های آزاد اندیشی از نان شب برای کشور واجب‌تر است. رسانه‌های ما نباید خودسانسوری کنند. از عملکرد روزهای نخست خبرگزاری فارس تشکر می‌کنم که تنها راوی ماجرا بود و بعد به تحلیل پرداخت و این ورود عالی بود. نوجوانان امروز از رسانه‌های ما قبل از تحلیل، روایت می‌خواهند و اگر روایت را صحیح ببیند، تحلیل را می‌پذیرد. این نیازمند یک جهاد رسانه‌ای است و رسانه‌های جبهه‌های انقلاب اسلامی باید در شیوه‌های خود تجدیدنظر کنند تا بتوانند مخاطب خاکستری خود را حفظ کنند.

هوشیار با بیان اینکه نباید تصور کنیم اگر اردوکشی خیابانی این چند نفر تمام شد، همه چیز تمام شده است، افزود: این یک شروع برای ماست که بیشتر توجه و دقت داشته باشیم. چرا مقام معظم رهبری می‌فرمایند اگر من رهبر نبودم، مسئولیت فضای مجازی را برعهده می‌گرفتم! این به دلیل اهمیت این فضا و بهره‌برداری و اردوکشی دشمن در این فضاست. ما باید به این سمت برویم. چند نیروی متخصص در این زمینه داریم؟ چند استاد سواد رسانه در موضوعات مختلف داریم؟

طرفداران نظام در حرکت‌های خود فلسفه دارند

این مداح اهل بیت(ع) در پایان خاطرنشان کرد: اغتشاشات یک شروع مجدد برای بازتعریف فعالیت‌های رسانه‌ای ما و ارائه روایت‌هاست تا بتوانیم توجه نوجوانان و جوانان را به روایت‌های خود جلب کنیم. در چند گردهمایی نشان دادیم که طرفداران نظام اسلامی اگر تاکنون به میدان نیامده‌اند، از روی نجابت و حفظ انسجام اسلامی است و اگر روزی قرار باشد به میدان بیایند، عِده و عُده و کمیت و کیفیت بسیاری دارند. طرفداران نظام در حرکت‌های خود فلسفه دارند، چیزی که در جریان مقابل دیده نمی‌شود.

 

منبع:فارس


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
مطالب مرتبط
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین