۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۳۳ : ۰۵
عقیق:حجتالاسلام سید علیرضا حسینی از سخنرانان مطرح کشور در گفتوگویی با اشاره به آیه ۸ «سوره مبارک صف» درباره حاکمیت اراده الهی در برابر هر نوع خواسته و مخالفتی اظهار کرد: همه انسانها در برابر اراده الهی ناتوان هستند و خداوند متعال اراده کرده که نور اباعبدالله الحسین (ع) را به نهایت کمال برساند که هم اکنون این نور در کل عالم فراگیر شده است.
مناسک اربعین را در کوچه و محلات با ایجاد موکب به همان شکل پیادهروی اربعین برگزار کنند
وی در ادامه در باب موضوع اربعین گفت: در روایات مختلف اشاراتی به اهمیت زیارت اربعین داریم و ما در نکوداشت این حماسه بزرگ میتوانیم در کوچه و محلات، شرایط را با حضور هیئات و گروههای مختلف با ایجاد موکبها و پخش نغمات مرتبط، به همان شکل و شمایل پیادهروی اربعین در کربلا ایجاد و شبیهسازی کنیم که البته این اتفاق در برخی از شهرهای ایران اجرا میشود و مردم به صورت خودجوش فضا را اربعینی کردهاند.
هر خانه یک موکب با زدن پرچم بر سر درب خانهها و دادن اطعام به عزاداران
حجتالاسلام حسینی تصریحکرد: به هیئات و خانهها پیشنهاد میکنم که در ایام اربعین پخت و پزهایی داشته باشند و با عنوان «هر خانه یک موکب» با زدن پرچمهایی بر سر درب خانهها و دادن اطعام به زوارحسینی پذیرایی هرچند مختصر به عمل بیاورند.
لزوم استفاده از ظرفیت رسانه و فضای مجازی برای تبلیغ اربعین
وی افزود: از تمامیت ظرفیت رسانه، از تلفن همراه شخصی گرفته تا رسانههای مختلف خبری و مکتوب و همچنین صدا و سیما جهت پوشش حضور بزرگان ادیان مختلف در ایام اربعین استفاده کنیم و این کنش بزرگ را باید به عالم نشان داد.
امام حسین (ع) شخصیتی فراملی و فرا مذهبی است
حجتالاسلام حسینی گفت: فراملی بودن شخصیت امام حسین (ع) به این معنی است که در ایام اربعین از اکثر کشورهای دنیا به کربلا می آیند و فرا مذهبی بودن ایشان به این معنی است که از اکثر ادیان و مذاهب در اربعین به زیارت سیدالشهداء مشرف میشوند و این از معجزات اباعبدالله الحسین (ع) است.
پیوند عمیق بین دوملت ایران و عراق با محوریت جهاد و اربعین
این سخنران آیینی در پایان با تأکید بر ایجاد پیوند عمیق بین دوملت ایران و عراق با محوریت جهاد و اربعین گفت:
اربعین را یک فرصت بدانیم و از نقاط مشترک بین دو ملت مانند استفاده از شعارهای حسینی «حب الحسین یجمعنا»، استفاده از تصاویر حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس به عنوان نماد جهاد، پخش نوحه هایی که به طریقی به ایجاد ارتباط کمک می کنند و یا دعوت از زوار عراقی برای حضور در موکب ها را می توان در جهت بهود روابط استفاده کرد.
منبع:فارس