عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۱۱۸۶۱۲
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۱
حجت الاسلام عالی در گفت وگو زنده با حجت الاسلام کرمی در صفحه اینستاگرام عقیق:
هیئت در کشور ما مطمئن ترین و گسترده ترین رسانه دینی است و توقع است که این هیئت به خصوص سخنران مداح و شاعر در شرایط فعلی که مقام معظم رهبری ما را دعوت به مشارکت در انتخابات و تبلیغ برای آن کرده است این وظیفه را با تمام توان انجام دهند.

عقیق: سلسله گفتگوهای پایگاه اطلاع رسانی عقیق در رابطه با  انتخابات هر شب در لایو اینستاگرام توسط حجت الاسلام و المسلمین کرمی انجام خواهد شد.

در اولین قسمت از این برنامه حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی به بیان مطالبی در رابطه با انتخابات و مسائل مرتبط به آن پرداخت.

در اولین بخش این گفتگو میان حجت الاسلام و المسلمین کرمی و حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی موضوع مناظرات و کیفیت آن مورد بررسی قرار گرفت.

 حجت الاسلام و المسلمین عالی در این رابطه توضیح داد: رقابت‌ها در دوره‌های اخیر به دلیل برخی مدل‌های غربی که در سال‌های گذشته شکل گرفته بود به جنگ قدرت تبدیل شده و تناسبی با انقلاب اسلامی نداشت زیرا ما توقع داریم افرادی که کاندید می‌شوند مخلصانه و برای خدمت وارد صحنه شوند.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که خسارت های زیادی را به ما تحمیل کرد دروغ هایی بود که در گذشته گفته شد و وعده‌هایی بود که به دروغ بیان شد که خدا را شکر در این دوره و در کلیت مناظرات از این جهت به سمت مسیر اصلی و اخلاق‌مداری برگشت.

حجت الاسلام والمسلمین عالی با اشاره به جو اخلاقی حاکم بر انتخابات در اوایل انقلاب ادامه داد: این جو خوب خوب در دوره های بعدی و در در دوره کارگزاران، اصلاحات و حتی در دوره ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد با پرداختن و نشان دادن موارد خصوصی افراد در مناظرات بر هم خورد و بعد هم در دوره اعتدال از مسیر اصلی که در تربیت دینی از آن توقع بود فاصله بیشتری گرفت ولی خدا را شکر این روند در این مناظرات تا حدی اصلاح شد و باید از برخی کاندیداها که در جواب اتهامات با اخلاق برخورد می کردند تشکر کنیم.

وی افزود: مناظره پیش از این نمی‌تواند راه گشا باشد هرچند در مقابل گفت‌وگوهای فردی و یک نفره کاندیداها موثرتر است ولی به لحاظ صددرصدی کمکی نمی‌کند و تا حدی باعث آشکار شدن نوع تفکر و روحیه فرد می شود.

سپس حجت الاسلام کرمی به لزوم تدوین قوانین برای مناظرات و وجود مرجعی برای رسیدگی به تخلفات در آن تاکید کرد.

از بین رفتن مشارکت حداکثری مردم در انتخابات با سوء مدیریت های بوجود آمده موضوع بعدی این گفت و گو بود.

 حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی در رابطه با دلایل به وجود آمدن آن تصریح کرد: واقعیتی وجود دارد و آن این است که شور مردم برای انتخابات ریاست جمهوری کم است و این اتفاق تا حدی در انتخابات قبلی مجلس نیز رخ داد و ربط دادن این مسئله که این اتفاقات به دلیل عملکرد شورای نگهبان است آدرس غلط بوده و اقداماتی را که باعث اصلی این مسئله شده است را نادیده می‌گیرد.

وی ادامه داد: باید گفت افرادی که در چند سال اخیر یک ریل گذاری در کشور مقابل گفتمان نظام، انقلاب و مواردی که از اخلاق انقلابی توقع داشتیم ایجاد کردند ما را با کسانی مواجه کردند که شعار و حرف هایشان خلاف آرمان‌های انقلاب است و این مهم باعث به وجود آمدن این دلسردی شده است.

حجت الاسلام عالی در رابطه با این دلایل توضیح داد: این مطلب که شخصی در جمهوری اسلامی خود را لیبرال بداند و حتی آشامیدن آب را هم به غرب گره بزند و شعارهای غرب گرایانه بدهد، با روحیه اشرافی و طبقاتی مردم را نادیده بگیرد و برخی اقدامات را انجام دهد باعث دلسردی مردم می شود.

این سخنران مذهبی دروغ گفتن را مهمترین عامل دلسردی مردم در جامعه اسلامی دانست و تصریح کرد: عدم وجود روحیه جهادی باعث می‌شود تا فشار بر مردم وارد شود و این طبیعی است که این اتفاق مردم را دلسرد کند. حقیقت این است که این دلسردی از انقلاب نیست زیرا مردم هرگاه صداقت انقلابی را دیدند وارد میدان شدند مانند سیل و حتی تشیع حاج قاسم که در همین زمان بوده و به دلیل صداقت و انقلاب گری این شهید بزرگوار آن اتفاق عظیم را رقم زد.

وی در ادامه بیان کرد: مردم در حال حاضر و در این انتخابات با دو گروه مواجه هستند دسته‌ای انقلابی بوده و برای مردم کار جهادی می کنند و دسته‌ای که وا داده بوده و همه چیز را با غرب ربط می دهند و به مردم کشور خود اعتمادی ندارند؛ اگر مردمی هستند که دلسرد شدند باید کسانی که ریشه های این بی اعتمادی هستند را کنار بزنند زیرا هرگاه انقلابی ها وارد میدان شده اند امید را به وجود آورده و دلسردی را پایان داده‌اند.

 

تسهیل گری در امور دینی و اعتقادی و برنامه های این چنینی کاندیداها موضوع دیگری بود که در این گفتگو به آن پرداخته شد.

حجت الاسلام والمسلمین عالی در این باره توضیح داد: بی تردید انقلاب ما پایه اعتقادی دارد و هدف اصلی ما اعتلا دین در جامعه و زمینه سازی ظهور امام زمان است. دلیل عدم توجه به این موضوع را می‌توانیم با توجه به فوریتی که در اجرا به وجود آمده بررسی بکنیم که بیشتر مناظرات به سمت اجرا و موضوعات اقتصادی برود و جنبه‌های فرهنگی را تحت‌الشعاع قرار بدهد ولی باید گفت که نباید این وضع باعث شود عدم توجه به ملزومات فرهنگی حتی در حین اجرا هم رخ بدهد.

وی ادامه داد: باید فردی انتخاب شود که به این مهم باور داشته باشد و متاسفانه ما تاکنون با افرادی مواجه شدیم که با مفاهیم انقلاب فاصله بسیار داشته و حتی در سخنانشان این موضوع را بیان می‌کردند. موردی که خطرناک‌تر از فرد فاسد است یک جریان فکری فاسد است که با وارد کردن اعمال و افکار غیر انقلابی مسیر انقلاب را منحرف میکند. مهمترین رکن نظام جمهوریت و مردم سالاری است و قطعاً عدم مشارکت در انتخابات اتفاق ناگواری خواهد بود و مشارکت در انتخابات تضمین کننده آینده ایران اسلامی است.

حجت الاسلام عالی در این باره اظهار کرد: مردم ما دو دسته هستند ‏یا تعصبات دینی دارند و یا علاقه به وطن، شاید افرادی هم باشند که در هیچ کدام از این دو دسته نباشند که نه غیرت دینی دارند و نه غیرت میهنی ولی اغلب و نوع مردم ما این‌گونه نیستند و باید در مواجهه با موضوع انتخابات از منظر خودشان به آن نگاه کنند.

وی افزود: آن افرادی که دغدغه دینی دارند مشکلات را دیده و فکر می‌کنند که همه افراد مثل هم هستند و خصوصیات دینی را ندارند ولی باید توجه کنند که همه یک شکل نبوده و این دلسردی دلیلی دارد پس بنابر این باید افرادی که باعث این اتفاق شدند را کنار بزنند و توجه کنند که کنار کشیدن از این مسئله کنار کشیدن از حکومتی است که در طول تاریخ پرچم اهل بیت را بالا برده و دیگر حکومت این چنینی وجود ندارد که با این سرمایه و با این قدرت کلمات اهل بیت را بیان کند.

این سخنران مذهبی در مواجهه با افرادی که علاقه میهنی به کشور دارند بیان کرد: مردم باید"نگام کنلد که عدف مشارکت$در انتخابات یک اعتراض است و یا کشور را به خصر می انثازد؛ باۈد گفت که در صورت عدم مشارکت کشور به خطر می‌افتد و هرگاه دشمن حس کرد که حضور مردم کمرنگ است خطری برای کشور ایجاد کرده است.

وی در توضیح این مطلب گفت: برای مثال در زمان بازرگان و بنی صدر تفکر غربی داشتند دشمن احساس کرد که این دولت در مقابل فشار دوام نداشته باشد و به همین دلیل جنگ را شروع کردند اما امام مردم را بسیج کرد و به میدان آمدند و به جنگ خاتمه دادند.

وی افزود: در فتنه سال ۸۸ که کشور هشت ماه در آتش سوخت، دشمن حس کرد که اتفاقی رخ داده و مردم دیگر پشت نظام نیستند و علیرغم مشارکت بالا در انتخابات فتنه‌گران کاری کردند که این نقطه قوت به فرصتی برای دشمن تبدیل شده و سنگین ترین تحریم ها هم از همان زمان شروع شد.

حجت الاسلام عالی با اشاره به بی‌تدبیری صورت گرفته در رابطه با گرانی بلزین اداهه داد: ثر آبان طال ۹۸ و فتنه ای که رخ داد و اعتراضی که از مردم عادی شروع شد و فتنه گران از آن سوء استفاده کردند دشمن احساس ضعف در مردم ایران کرده و دو ماه بعد از آن ترور حاج قاسم اتفاق افتاد که این ضعف بعد از حضور مردم در تشییع این شهید بزرگوار پوشیده شد و دشمن بعد از حمله به پایگاه نظامی خود هیچ نکرد. بنابراین اصلاح وضعیت به معنای ترک صحنه نیست و باید با یک حضور درست این روند را تغییر داد.

وی در رابصه با نقش هیؤات فذهبۈ در$جذب مشارکت مردم در انتخابات و امکان ریزش مخاطب و محتوبیخ در صورت انجام این کار تصریح کرد: شکی نیست فردی که خود را به عنوان زبان دین مطرح می کند از سخنران تا مداح باید در این کار صداقت داشته باشد و اگر بخواهد آبرو و موقعیت خودش را ترجیح دهد أبداً صلاحیت بیان موارد دینی را ندارد.

ٌی اثامه$داد: هیئت در کشور ما مطمئن ترین و گسترده ترین رسانه دینی است و توقع است که این هیئت به خصوص سخنران مداح و شاعر در شرایط فعلی که مقام معظم رهبری ما را دعوت به مشارکت در انتخابات و تبلیغ برای آن کرده است این وظیفه را با تمام توان انجام دهند.

وی در پایان در رابطه با معرفی مصداق و اصلاح در انتخابات توسط مادحین و سخنرانان خاطرنشان کرد: معتقدم اگر شاخص‌های انتخاب درست را شفاف و صریح به مردم انتقال دهیم به راحتی مصداق درست را انتخاب کرده و نیازی نیست که فردی را معرفی شود.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
مطالب مرتبط
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین