کد خبر : ۵۲۸۲۶
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹

کشیشی که قرآن یاد می‌دهد +عکس

او سال‌ها مسیحیان را به آشنایی با اسلام و کتاب مقدس آن، قرآن ترغیب می‌کرد. فیتزجرالد می‌گوید: «هرچه بیشتر یک دین را بشناسید، آن‌ را بهتر خواهید یافت».
عقیق:«مایکل فیتزجرالد»، یکی از متخصصان ارشد کلیسای کاتولیک در زمینه اسلام است که به عنوان نماینده واتیکان در تونس، مصر و اوگاندا فعالیت کرده، او سال‌هاست مسیحیان را به آشنایی با اسلام و قرآن ترغیب می‌کند.
مایکل فیتزجرالد تصمیم می‌گیرد به عنوان یک جوان کاتولیک که در انگلیس بزرگ شده، برای یک سفر تبلیغی به آفریقا برود؛ 8 سال بعد، وی مشغول تحصیل در رشته الهیات و یادگیری زبان عربی در تونس می‌شود.

وی از جایگاه خود به عنوان یک کشیش برای ارتقای تفاهم بین ادیان میان مسلمانان و مسیحیان استفاده می‌کند و به یکی از کاتولیک‌های متخصص در حوزه اسلام تبدیل می‌شود. فیتزجرالد به عنوان اسقف اعظم تونس و نیز سفیر واتیکان در مصر و نماینده واتیکان در اتحادیه عرب فعالیت کرده و اکنون در حال ترویج دوستی بین‌ادیان با آموزش قرآن به دانشجویان کاتولیک در آمریکا است.

او سال‌ها مسیحیان را به آشنایی با اسلام و کتاب مقدس آن، قرآن ترغیب می‌کرد. فیتزجرالد می‌گوید: «هرچه بیشتر یک دین را بشناسید، آن‌ را بهتر خواهید یافت».

بعدها به عنوان استاد دانشگاه در اوگاندا، کلاس اسلام او شامل چند دانشجوی مسلمان نیز بود. وی می‌گوید: «من به آن‌ها گفتم که اینجا نیستم که به شما چیزی بیاموزم. اینجا هستم تا به شما کمک کنم که دین خود را بهتر بشناسید».

اکنون در دوران بازنشستگی این اسقف اعظم بیشتر به نوشتن و سخنرانی می‌پردازد. بهار امسال او استاد مدعو دانشگاه «جان کارول» در کلیولند آمریکا شد و به تدریس در دوره آموزش قرآن به دانشجویان کارشناسی و ارشد مشغول است. وی در این دوره در مورد تفاوت‌های میان مسیحیان و مسلمانان با هدف احترام به آیین‌های ممتاز مسلمانان، قداست قرآن کریم به عنوان نشانه حضور خدا، آداب و رسوم مسلمانان و حتی تفاوت‌های فرهنگی شیعه و سنی صحبت می‌کند.

عده‌ای آموزش اسلام از سوی یک کشیش کاتولیک را نمی‌پسندند اما فیترجرالد توانسته با میزان شناخت خود از اسلام، علمای مسلمان را نیز تحت تأثیر قرار دهد. «زکی ساریتوپراک»، مدیر مطالعات اسلامی دانشگاه جان کارول و دکترای الهیات اسلامی می‌گوید که بیش از یک دهه است که فیتزجرالد را می‌شناسد و هیچ مشکلی در زمینه تدریس او مشاهد نکرده است. وی می‌گوید: «در سنن اسلامی ما تأکید ویژه‌ای بر تخصص شده است و حضرت محمد(ص) می‌فرماید که مؤمن باید حق را از هر که می‌شنود، بپذیرد».

منبع:روضه

ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین