۰۳ بهمن ۱۴۰۳ ۲۳ رجب ۱۴۴۶ - ۳۰ : ۱۱
عقیق: حجتالاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم گفت: باور به معاد بر روی بسیاری از رفتارهای انسان تاثیرگذار است و اگر باور به معاد نباشد صداقت در گفتار و رفتار وجود نخواهد داشت.
وی بیان کرد: صداقت پایه شکلگیری تعاملات صحیح اجتماعی است و اگر این موضوع در جامعه تضعیف شود نظام اجتماعی غیرقابل پذیرش خواهد شد.
حافظ کل قرآن با اشاره به تاکید قرآن بر عدالت اظهار کرد: امروز باور به معاد در سطح بینالمللی مفهوم چندانی ندارد و ممکن است حرف آن زده شود اما در عمل تقیدی نسبت به آن نیست، به همین دلیل ظلم از سوی مستکبران و قدرتها به صورت نهادینه شده در بسیاری از کشورها و مناطق دنیا صورت گرفته و میگیرد و جنایت امری عادی شده است.
این داور بینالمللی قرآن تاکید کرد: امام زمان(عج) از اصل توجه به معاد و تقویت باور به این موضوع برای تحقق اهداف امامت استفاده خواهند کرد همان طور که تمامی انبیای الهی به دنبال این اهداف بودند اما موفق نشدند.
حاج ابوالقاسم گفت: قناعت به حق خویش در عرصه روابط اجتماعی و بینالمللی و عدم تجاوز به حقوق دیگران ارتباط تنگاتنگی با باور به معاد دارد و پیامبر اسلام(ص) به ویژه به دنبال تقویت این باور در تمامی عرصهها بودند.
این حافظ بینالمللی قرآن بیان کرد: یک سوم آیات قرآن کریم مربوط به معاد و ترسیم آینده منافقان، کفار و مشرکان است و به عاقبت اعمال انسانها هشدار داده است.
وی افزود: تک تک ویژگیهای بهشت، جهنم، خوشیها و سعادت اهل بهشت و عاقبت ناخوشایند اهل دوزخ، تمامی حاصل باور یا عدم باور به معاد است و اصلاح جامعه نتیجه قهری باور به این موضوع است.
منبع:ایسنا