صفحه نخست

گزارش تصویری

گفت‌و‌گو

سرویس صوت

شعر آیینی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

فارس

قزوین

قم

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

واعظین

شب های دلتنگی

حرف دل

زیر نور ماه

برنامه تلویزیونی عقیق

برنامه موکب

نغمه ساز

صفحات داخلی

۱۲:۱۱

۱۴۰۲/۰۱/۳۰
حاج آقامجتبی تهرانی:

باقیمانده ماه رمضان را قدر بدانید+فیلم

مرحوم حاج آقامجتبی تهرانی گفت: خوشا به حال کسانی که از ماه رمضان توشه‏‌ای برای سفر آخرت خود تهیّه کردند و بار خودشان را بستند! از این مختصر وقت باقی مانده، بهترین بهره را بگیریم و از کثافات و تبعات خطاها و معاصی، خودمان را نجات دهیم.
کد خبر : ۱۲۵۹۳۹

عقیق: مرحوم آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی، استاد اخلاق در یکی از سخنرانی‌هایش به مناسبت آخرین روزهای ماه رمضان می‌گوید: امام زین‎‌العابدین(ع) در شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان این دعا را از اوّل شب تا آخر شب مکرّر می‎‌خواندند:

«اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی التَّجَافِیَ عَنْ دَارِ الْغُرُورِ وَ الْإِنَابَةَ إِلَى دَارِ الْخُلُودِ وَ الِاسْتِعْدَادَ لِلْمَوْتِ قَبْلَ حُلُولِ الْفَوْتِ»(بحارالأنوار،ج ۹۵، ص۶۳ ـ اقبال‌الاعمال، ج۱، ص۲۲۸ ـ زادالمعاد، ص ۱۲۹ـ مفاتیح الجنان) بار خدایا! دوری ‏گزیدن از خانه فریب دنیا و بازگشت به سوی خانه جاودانه آخرت را روزی من کن! این طرف، نشئه دنیا و آن طرف نشئه آخرت است؛ خدایا! آمادگی برای کوچ کردن از این نشئه قبل از فرا رسیدن مرگ را روزی من کن! استعداد برای کوچ هم در جایی مطرح می‌‏شود که توشه راه را به همراه داشته باشی.

وی افزود: در روایت نقل شده است که خداوند هنگام افطار شب‌‎های ماه مبارک رمضان، در هر شب هزار هزار نفر را از آتش جهنّم نجات داده و آن‌‏ها را مشمول رحمت و غفران خود می‌‏کند. خوشا به حال کسانی که توانستند در این ماه مبارک رمضان، بهترین بهره را از آن بگیرند! سرآمد بهره‌‎ها همین غفران الهی بود. خوشا به حال کسانی که توانستند خودشان را از معاصی و تبعات معاصی تطهیر کنند! همین پاکیزگی و برطرف کردن حجاب‏‌های ظلمانی، موجب می‎‌شود که دعاهای آن‌ها زودتر به اجابت برسد.

این استاد اخلاق گفت: خوشا به حال کسانی که از این ماه رمضان توشه‏‌ای برای سفر آخرت خودشان تهیّه کردند و بار خودشان را بستند و برای رفتن در آن خانه مستقر جاودانه، مهیّا شدند! خوشا به حال آن‌‏هایی که خانه جاودانه خود در آخرت را آباد کردند! بکوشید تا از این مختصر وقتی که از ماه مبارک رمضان باقی مانده است، بهترین بهره را بگیریم و از کثافات و تبعات خطاها و معاصی، خودمان را نجات دهیم.

فیلم این سخنرانی را اینجا ببینید:

ارسال نظر