۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۵۶ : ۲۱
عقیق: آیتالله سیدعبدالکریم رضوی کشمیری از عارفان شیعه و از شاگردان سید علی آقا قاضی طباطبایی و سید هاشم حداد بود. «شرح کفایة الاصول» از آثار او است. او در سال ۱۳۷۸ درگذشت و در حرم حضرت معصومه(س)، به خاک سپرده شد.
این عالم فاضل برای بهره بیشتر از ماه رمضان توصیههای جالبی داشت که ۹ مورد آن به شرح زیر است:
١- «کمیت گرا نباشید؛ کیفیت جو باشید!» دنبال ختم آیات و ادعیه نباشید؛ بلكه در پی هضم آنها باشید! غذای اندک را خوب بجوید تا جزء جان تان شود. بزرگترین مشکل ما قشرینگری به دین و شریعت است. با خود فکر کنید آنقدر در سال های قبل با ولعِ زیادخوانی اعمال انجام دادید، به کجا رسیدید؟! آغاز ماه رمضان حتماً نیت کنید فقط براى الله روزه بگیرید؛ فقط الله! آداب روزهداری را تا آنجا که نشاط دارید، انجام دهید.
٢- تفکر حتماً دقایقی از ساعات رازآمیز روزهداری خود را به برترین عبادت اختصاص دهید و آن هم چیزی نیست جز «تفکر»! با خود و خدای خود خلوت کنید. خصوصاً به نوع رابطه حضرت حق با خودتان بیندیشد؛ امید است ابوابی از معرفت به رویتان باز شود.
٣_ یکی از مهمترین حالات بندگی خصوصاً در ماه رمضان، حالتی است که توصیهى مؤکد نبی مکرم است و آن «سجده طولانی» است. فقط خدا و اولیاء الهی میدانند هنگام سجده عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما میبارد. حتماً در روز یک سجده طولانی داشته باشید.
۴- حتیالمقدور در خانه خود افطار کنید؛ حتی در مساجد افطار نکنید. بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظه افطار به خانواده و خانه شما تعلق گیرد. در ضمن، هنگام افطار دِلال کنید! «دِلال يعنى ناز کردن» هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون برایش روزه گرفتید وحضرتش خوان کرم گسترده است.