۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۹ : ۱۸
وی ابراز داشت: خداشناسی باید در رفتار و اعمال ما موج زده تا با گناه ها مقابله کرده و موجب سعادت ما شود.
مدیر حوزه های علمیه با اشاره به آسیب های دینی موجود در جامعه، خاطرنشان ساخت: انسان ها در مرحله دین داری متوجه آفت هایی خواهند شد که گاهی یک آسیب، ثمرات بسیاری را از بین خواهد برد.
عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: ما در تاریخ اشخاصی را داشته ایم که جایگاه بالایی نیز داشته؛ ولی آسیبی سبب شد تا او از اوج قدرت به اوج ذلت کشانده شده است.
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: امروز داعش و تکفیری ها در سوریه، عراق، یمن، لبنان، افغانستان و ... عبادت خدا هم می کنند؛ اما دچار احوالاتی هستند که تمام نماز، قرآن و عبادت آنان را از بین می برد.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به مصادیق آسیب ها، اظهار داشت: دین داری فصلی و عاریه ای، یکی از تهدیداتی است که متوجه انسان ها می شود؛ به این معنا که شخص به گونه ای برنامه دینی خود را تعریف کند که تا در جمع متدینین است، که اظهار دیانت می کند و وقتی در جمع غیر متدینین قرار می گیرد، همانند آنان رفتار می کند.
وی ابراز داشت: انسان های دین دار، اشخاصی هستند که در سختی ها و ناملایمات دین خود را نگاه داشته و همانند میثم تمار برای حفظ آن، جان خود را نثار کرده اند.
مدیر حوزه های علمیه خاطرنشان ساخت: امروز متأسفانه در جامعه ما اشخاصی هستند مطابق با زمان، مکان، شرایط و ... رفتار کرده و اعمال خود را انجام می دهند.
عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: امروز برخی از بانوان برای تشرف به حرم چهره مناسبی گرفته و چادر به سر می کنند و متأسفانه در بیرون با وضعیتی نامناسب حضور دارند.
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه گفت: در گذشته بانوان در عوارضی قم تغییر چهره داده و با قیافه مناسب وارد شهر کریمه اهل بیت(ع) می شدند؛ اما امروز دم درب حرم تغییر چهره می دهند.
امام جمعه قم اظهار داشت: استخفاف به دین، دومین آسیبی است که متوجه متدینین بوده و باید مراقب آن بود.
آیت الله حسینی بوشهری افزود: امروز برخی از متدینین اقامه نماز را به آخر وقت انداخته و سستی و کاهلی می کنند و دنیا مانع دینداری اشخاص می شود.
امام جمعه قم در پایان خاطرنشان ساخت: انسان های متدین باید میان دین و دنیا جمع کنند تا بتوانند به سعادت برسند.
منبع:حوزه