۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۳۰ : ۰۵
در ایالات متحده و اکثر کشورهای غربی، سیاستمداران و اعضای دادگاهها، پیش از قرارگیری در جایگاههای خود، مراسم سوگندنامه اجرا کرده و در این مراسم دست روی انجیل میگذارند. درحالی که این قاضی زن محجبه، در مراسم سوگندنامه خود، از کتاب قرآن استفاده کرد. در این مراسم که از طریق ویدئویی در اینترنت نشان داده شد، این زن مسلمان به عنوان قاضی دادگاه مدنی در سالن شماره 7 شهرداری، در ناحیه بروکلین در شهر نیویورک سیتی، سوگندنامه خود را به اجرا درآورد. این ویدئو کامنتهای زیادی را به همراه داشت.
واکنش کاربران اینترنتی به این اقدام
واکر در کامنتی در صفحه شخصی خود در اینترنت نوشته است: ستایشها همه مخصوص خدای بلندمرتبه است. فروتنانه از اینکه این مسئولیت بزرگ برعهده من گذاشته شده، سپاسگزارم. و از این فرصت برای شنیدن صدای حق همگان و اجرای عدالت استفاده میکنم.
یکی از کاربران اینترنت که به این صفحه مراجعه کرده نوشته است: خوش به حالش! مهم نیست که سوگند به قرآن خورده باشد یا به انجیل، مهم این است که تمام تلاش خود را برای انجام مسئولیتهایش انجام دهد و برای این کار به آنچه که برایش مقدس است، سوگند خورده باشد.
او در ادامه نوشته است: تمامی مردم آمریکا مسیحی نیستند. و ملتها با مذاهب مختلف در اینجا زندگی میکنند و باید بدون توجه به نژاد و مذهب خود پذیرفته شوند. اگر به همه مردم آزادی و حقوق برابر داده نشود، در این صورت جوهره حقیقی خود را که مردم این کشور هستیم از دست میدهیم.
عدهای از نژادپرستان طرفدار دونالد ترامپ، کاندید ریاست جمهوری آمریکا نیز با ورود او به دنیای قضاوت و سوگند یاد نمودن او با قرآن مخالفت به عمل آوردند.
درحالی که شبکههای اجتماعی به بحث و مجادله مشغولند، کسی توجهی به سوابق کاری استثنایی این قاضی زن محجبه ندارد. در اینجا اشاره کوچکی به مهارتها و دستاوردهای او میکنیم.
کارولین واکر دکترای حقوق خود را از دانشکده حقوق نیویورک گرفته است. او به عنوان نایب رئیس بروکلین، تالار شماره 5، صندلی هیات قضات جورج واکر جونیور، و عضو شورای انجمن حوزه 75 میباشد. او همچنین عضو انجمن مرمت توسعه محلی و یک میانجی آموزش دیده در موسسه صلح نیویورک میباشد.
* شرایط دشوار سیاهپوست ها در آمریکا
خاطر نشان می شود سیاه پوستهای آمریکا همواره از تبعیض نژادی و مواجهه با حقوق وقوانین نابرابر رنج برده اند؛ مسلمانان امریکا نیز دائما در معرض حملات اسلام هراسانه و نژادپرستانه قرار داشته اند. از همین روی، ابراز امیدواری می شود که اتفاق اخیر و اتفاقاتی از این قبیل در کشور آمریکا بیشتر شود تا مسلمانان و رنگین پوست های این کشور حداقل به بخشی از حقوق از دست رفته خود نزدیک شوند.
پیش از این الینا پورتر نویسنده و یکی از فعالان زن جامعه سیاهان آمریکا طی یک نشست گفته بود: وقتی در آمریکا سیاهپوست باشید فرقی نمیکند زن، مرد یا کودک و بزرگسال باشید و ما به جز موارد استثنایی، جایگاهی نداریم و حقوق بشر در مورد آنها هیچ زمانی رعایت نمیشود در آمریکا هیچ پرونده حقوق بشری بررسی نمیشود. در بسیاری از پروندههای حقوق بشر یا جنایاتی که علیه سیاهپوستان انجام میشود تا زمانی که نتوانید ثابت کنید که سفیدپوستان نیز تحت تأثیر این ظلم واقع شوند راه به جایی نمیبرید چون تقصیر بر گردن سیاهپوستها میافتد!
منبع:حوزه