کد خبر : ۲۴۸۸۱
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۷

دو نکته در مورد غنا

خانه ای که در آن غنا باشد از بلای ناگهانی در امان نیست و در آن خانه دعا مستجاب نمی شود و ملائکه بر آن خانه وارد نمی شوند.

عقیق:در روایات ما نسبت به شنیدن و عادت کردن موسیقی عواقب خطرناکی ذکر شده از جمله !

  از بین رفتن غیرت

ان شیطانا یقال له القفندر اذا ضرب فی منزل الرجل اربعین صباحا بالبرط و دخل الرجال وضع ذلک الشیطان کل عضو منه علی مثله من صاحب البیت ثم نفخ فیه نفخة فلا یغار بعدها حتی توتی نساؤه فلایغار(1)

کسی که چهل روز در خانه اش بربط نوازند و مردمان بر او وارد شوند شیطان اعصای خود را به تمام اعضای بدنش مس می نماید ، پس غیرت از آن مرد بر طرف می شود تا به حدی که با زنان ( خانواده اش) اگر فعل قبیحی کنند بدش نمی آید .

 عدم استجابت دعا و نزول بلای ناگهانی

به همین جهت امام صادق(ع) فرمود: بَیْتُ الْغِنَاءِ لَا تُؤْمَنُ فِیهِ الْفَجِیعَةُ وَ لَا تُجَابُ فِیهِ الدَّعْوَةُ وَ لَا یَدْخُلُهُ الْمَلَکُ

خانه ای که در آن غنا باشد از بلای ناگهانی در امان نیست و در آن خانه دعا مستجاب نمی شود و ملائکه بر آن خانه وارد نمی شوند. (2)

 

 

پی نوشت ها:

(1)  کتاب تجارت وسائل باب 100 ج 12 حدیث 1 ص 232/ گناهان کبیره شهید دستغیب ج1 ص 260 باب اشتغال بملاهی

(2) الکافی باب الغناء .....  ص : 431

 منبع:جام

211008

 


ارسال نظر
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۳
0
0
با اوردن دو مصداق نمي شود به طور كل موسيقي را رد كرد بالاخص موسيقي فاخر و اصيل ايراني را ثانيا نواختن ساز در برهه هاي مختلف زماني استفاده خاص خودش را داشته مثلا قبل از انقلاب در مكان هايي استفاده ميشده كه اوردن نام ان هم در شان سايت نيست ولي به يمن انقلاب موسيقي تا حد مقبولي توانسته از مسير فساد دوري كند ضمن اينكه ذاتا نواختن ساز يا خواندن مخصوصا موسيقي سنتي تناقضي با تدين ندارد اصل استفاده ي درست است ثالثا ورطه ي موسيقي تا به حال براي متدينين لاينحل مانده زيرا هنوز يك شاخصه ي جامع و كامل به ما ندادند .. خود حقير با افتخار صدايم را خرج نوكري ارباب بي كفن مي كنم ده سال هم هست موسيقي ايراني كار ميكنم تا حالا كه مشكلي نبوده خدا را شكر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین