کد خبر : ۱۱۴۸۴
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۴:۰۰
نماینده پارلمان افغانستان خبر داد:

فعالیت پنهان مبلغان مسیحیت در افغانستان

نماینده پارلمان افغانستان از فعالیت پنهانی مبلغان مسیحیت در بین جوانان مسلمان افغان خبر داد و گفت: آنها با اعطای هزار دلار پول نقد و پیشنهاد پناهندگی به کشورهای اروپایی، جوانان مسلمان افغان را به این دین جذب می‌کنند.

عقیق: «خلیل احمد شهید زاده» نماینده هرات در پارلمان افغانستان در خصوص ترویج دین مسیحیت در افغانستان در گفت‌وگویی گفت: دانشجویان افغان مقیم هند نامه‌ای به پارلمان افغانستان داده‌اند که در آن از ترویج دین مسیحیت در میان دانشجویان افغان سخن گفته شده بود.

خلیل‌احمد شهیدزاده

وی افزود که در این نامه آمده است، افراد مشخصی از کلیساهای دهلی در مراسم و محافل افغانی حضور پیدا کرده و به هر شیوه ممکن در پی جذب جوانان افغان هستند، از ارائه پیشنهاد پناهندگی به کشورهای اروپایی گرفته تا پرداخت وجه نقد و پرداخت بخشی از هزینه‌های دانشگاه و... را برای جذب جوانان افغان مطرح می‌کنند.

در همین راستا نیز «احمد منصور» مهاجر افغان که از مدت‌ها در دهلی سکونت دارد، گفت: روند گرایش به دین مسیحیت به صورت پنهانی ادامه دارد و هدف هم فرستادن افغان‌ها به کشورهای اروپایی است.

وی در ادامه افزود: به هر فردی که دین مسیحیت را بپذیرد هزار دلار پول نقد پرداخته می‌شود و این برنامه شرایط دیگری هم دارد که پذیرفتن آنها دریافت پناهندگی به کشورهای اروپایی را به دنبال خواهد داشت.

محمد رسول گفت: خودش راننده یک مؤسسه خارجی بود و در چند مورد شاهد توزیع انجیل توسط آنان در هرات بوده و زمانیکه به این مسئله واکنش نشان داده از کار اخراج شده است.

وی اضافه کرد: همین مبلغین به صورت غیر مستقیم توسط فرد دیگری گفته شده بود که در صورت پذیرفتن دین مسیحیت به وی پناهندگی کشورهای اروپایی داده می‌شود و به دلیل امتناع از این کار نیز اخراج می‌شود.

خلیل‌احمد شهیدزاده نماینده مردم هرات در پارلمان گفت: بعد از مطرح شدن این موضوع در پارلمان هیچ تصمیمی به تصویب نرسیده است زیرا مصوبه‌ای در این باره وجود ندارد.

شهیدزاده، گفت: مجازاتی برای مبلغان دین مسیحیت در داخل و خارج کشور که در ارتباط با اتباع افغان وجود ندارد و این یک نقص کلی در یک کشور اسلامی است.

به اعتقاد وی سلب تابعیت، اخراج از افغانستان و مجازات‌های مطابق احکام شریعت اسلامی بخشی از ماده‌های پیشنهادی به پارلمان در آینده نزدیک و در همین راستا خواهد بود تا در کشور اسلامی کسی به خود اجازه ندهد اینگونه جسارت‌هایی انجام دهد.

از سوی دیگر شهیدزاده شماری از رسانه‌های افغانستان را در ترویج فرهنگ غیر اسلامی که زمینه‌ساز این گونه اقدامات است متهم کرد و گفت: در افغانستان کمتر رسانه‌ای را سراغ دارد که هدفمند و در راستای منافع ملی افغانستان بپردازد.

شهیدزاده گفت: مطابق قوانین دین مبین اسلام هر فردی که از دین اسلام به دین مسیحیت جذب شود مرتد است واجرای حکم شرع بر وی جایز است.

همچنین «رمضان بشر دوست» نماینده پارلمان افغانستان گفت: وی شاهد مطرح شدن این مسئله در پارلمان بوده است.

رمضان بشردوست

وی معتقد است که باید به ریشه اسلام توجه شود و عملکرد اسلام‌نماهای ظاهری می‌تواند جوانان را به دین مسیحیت جذب کند.

وی فساد اداری، خشونت‌های اجتماعی و قتل‌های بی‌دلیل در جامعه اسلامی را زمینه‌ساز این گونه پیامدهای ناگوار می‌داند.

بشر دوست اضافه کرد: پایان جنگ برای قدرت، کشتار، تجاوز، فساد اداری توسط اسلام‌نماها می‌تواند غیر مسلمانان را جذب دین پاک اسلام کند، تا اینکه ما خطر مسیحی شدن را احساس کنیم.

به اعتقاد این نماینده پارلمان افغانستان، رسانه‌های خصوصی این کشور تا زمانیکه چهره ظاهر و باطن خود را با اسلام یکی نکنند و مسئولان رسانه‌ها در عمل به ارزش‌های اسلامی مردم توجه نکنند، پیامدهای گرویدن جوانان به دین غیر از اسلام دور از تصور نیست و این یک زهر کشنده برای اسلام و جامعه مسلمان افغانستان خواهد بود.

از سوی دیگر «مولوی محمد اسماعیل» استاد دانشگاه هرات معتقد است: درصد خیلی کمی از رسانه‌ها همراه با مقدسات اسلام هستند و اگر تداوم روند کنونی ترویج فرهنگ غربی توسط رسانه‌ها افزایش پیدا کند در آینده نزدیک مسیحی شدن جوانان دور از انتظار نخواهد بود.

در افغانستان بنا بر اطلاعات سرشماری اداره آمار افغانستان نزدیک به 99 درصد جمعیت این کشور را مسلمانان تشکیل می‌دهد که تنها یک درصد آنان هند و (سیک) هستند که در ولایات «هلمند»، «قندهار»، «جلال آباد» و کابل زندگی می‌کنند.

دین مسیحیت در افغانستان در گذشته‌های دور هم وجود نداشته و گزارش‌های اخیر نگرانی جدی جامعه‌شناسان اسلامی در این کشور را به دنبال داشته است.

با روی کار آمدن حکومت کنونی بیش از 60 رسانه تصویری و 160 رادیو ملی و محلی و نزدیک به 3 هزار بنگاه اطلاع‌رسانی نوشتاری در افغانستان مشغول انتشار مطالب و برنامه‌های خود هستند که در انتشار و پخش برنامه‌های مغایر با ارزش‌های اسلامی اختیارات زیادی دارند.


منبع: فارس

212009


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین