۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۴۷ : ۰۴
وی با تأکید بر لزوم شناساندن شخصیت والای حضرت خدیجه (س) توسط نظام آموزشی در مدارس و دانشگاهها و بررسی و مطالعه بیشتر و بهتر این شخصیت والا توسط رسانهها گفت: این بانو آنقدر جایگاه و مقام بلندی دارد که حتی بر اساس روایتی خداوند متعال بر او سلام میفرستد.
حجتالاسلام و المسلمین فرحزاد با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) ارکان اسلام را برای خدیجه (س) بیان کرد، یادآور شد: حضرت خدیجه (س) پس از آشنایی با ارکان اسلام عرضه داشت: «آمَنْتُ و صَدَّقْتُ و رَضَیْتُ و سَلَّمْتُ؛ ایمان آوردم، پیامبریت را باور کردم، آیین اسلام را پسندیدم و تسلیم شدم». در برخی نقلها نیز چنین آمده است که ایشان فرمود: «من قبل از این به شما و رسالت شما ایمان آوردهام».
وی با اشاره به همراهی همه جانبه حضرت خدیجه (س) با پیامبر اکرم(ص) در تمام سختی و تنگناها تصریح کرد: این همراهی حضرت (س) بر خلاف همسران دیگر پیامبر اکرم (ص) بود. ایشان ثروتمندترین زن در سرزمین حجاز بود و وقتی متوجه شدند پیامبر (ص) از خود منزل و مالی ندارد، دار و ندارشان را در راه پیامبر اسلام (ص) صرف کردند و به محضر پیامبر (ص) فرمود: «ألبیت بیتک و أنا أمتک؛ خانه، خانه توست و من هم، کنیز و مطیع تو هستم». حضرت زهراء (س) نیز به تأسی از مادرشان حضرت خدیجه (س) در مواجهه با مسألهای در دوران زندگی با امیرالمومنین(ع) همین جمله از بیان کردند.
حجتالاسلام و المسلمین فرحزاد با تأکید بر اینکه احیای نام مبارک حضرت خدیجه (س) وظیفه شرعی تمام شیفتگان ولایت و امامت است، اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) در حدیث زیبایی فرمود: «خیر نسائها خدیجة و خیر نسائها مریم ابنة عمران؛ بهترین زنان دنیا خدیجه (س) و مریم دختر عمران هستند».
وی افزود: درباره شخصیت والا حضرت خدیجه (س) همین بس که در مدت دوری چهل روزه پیامبر اکرم (ص) از این بانو، پیامبر(ص) این پیام را به ایشان رساند: «همانا خداوند متعال به افتخار وجود تو هر روز به طور مکرر بر فرشتگان بزرگش افتخار میکند».