کد خبر : ۷۲۱۳۱
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۷

ضروت استفاده از رسانه های دیجیتال در راستای انتشار معارف

آیت الله جوادی آملی با تاکید بر استفاده از رسانه های دیجیتال در راستای انتشار معارف وحیانی اظهار داشتند: منابع غنی و معارف بلندی که در اختیار ماست این توانمندی را به ما داده است که از طریق این ابزار بتوانیم این فضایل را به اقصی نقاط جهان منتقل کنیم.
عقیق:آیت الله جوادی آملی در دیدار دکتر مرتضی موسویان رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مهندس مهدی افراسیابی مدیر شبکه ملی فرهنگ در رسانه‌های دیجیتال که در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزارشد، طی سخنانی بیان داشتند: فضای مجازی اگر وسیله و ابزار انتقال حقیقت باشد دیگر مجاز نیست بلکه خود تبدیل به حقیقت خواهد شد باید این نکته را توجه داشت که «سیم» حقیقت نیست تا «بی سیم» مجاز شمرده شود.

ایشان ادامه دادند: انسان در جهان خلقت جایگاهی بسیار بالاتر از حتی شمس و قمر دارد چه رسد به اینگونه ابزارهایی که به شبیه سازی جهان و انسان می پردازد؛ انسان موجودی ابدی است که طبق فرموده قرآن به خداوند متصل است.

معظم له با تاکید بر استفاده از رسانه های دیجیتال در راستای انتشار معارف وحیانی اظهار داشتند: منابع غنی و معارف بلندی که در اختیار ماست این توانمندی را به ما داده است که از طریق این ابزار بتوانیم این فضایل را به اقصی نقاط جهان منتقل کنیم.

حضرت آیت الله جوادی آملی با بیان این مطلب که "بشر تشنه حرف صدق از گوینده صادق است" اذعان داشتند: همانطور که دستگاه گوارش بدن انسان غذای مسموم را نمی پذیرد و آن را بالا می آورد، فطرت ما نیز دروغ، تظاهر، فریب و خیانت را نمی پذیرد چراکه با فطرت درونی انسان سازگار نیست.

منبع:حوزه

ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین