۰۵ آذر ۱۴۰۳ ۲۴ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۰ : ۲۰
عقیق: آیت الله رجبعلی رضازاده، در پایان درس خارج اصول خود به مناسبت ولادت امام حسن عسکری(ع) با اشاره به حدیث«خصلتان لیس فوقهما شی الایمان بالله و نفع الاخوان»، ایمان به خدا و منفعت رساندن به برادران دینی را دو خصلت ارزنده و مورد نیاز جامعه برشمرد.
آیت الله رضازاده بیان داشت: نفع رساندن به برادران دینی، کاشف از آن است که ما نسبت به دیگران نباید بی تفاوت باشیم بر همین مبنا از امام صادق(ع) هم نقل شده است که فرموده، هر گناهی ممکن است بخشیده شود غیر از بی تفاوت بودن نسبت به هم مذهبی ها و شیعیان که گناهی غیر قابل بخشش است.
وی افزود: شیعه باید نسبت به دیگران احساس مسؤلیت کند به خصوص افراد با تجربه تحصیل کرده و آشنا به مذهب باید در این امر دقت داشته باشند بی تفاوت بودن نسبت به دیگران کار درستی نیست هر گناهی ممکن است بخشیده شود غیر از بی تفاوت بودن نسبت به شیعیان و سرنوشت برادران دینی خود در زندگی روزمره.
استاد عالی حوزه خراسان ابراز داشت در حدیثی دیگری از امام صادق(ع) نقل شده که ایشان به شیعیان خود چنینی نوشته و وصیت کرده که کسانی که سنی و سالی از آنها گذشته و تجربه کسب کردند و آنهایی دارای عقل و تحصیل هستند این دو قشر از شیعیان ما باید مراقبت شدید داشته باشند از افراد نادان یا بی اطلاع از مذهب یا کسی که حب ریاست دارد.
وی افزود: کسی که حب ریاست دارد که دیوانه است اینطور افراد برای رسیدن به ریاست و ماندن در این جایگاه هر کاری می کنند امام فرمود پیرمردان شما و تحصیل کرده های شما باید مراقبت نسبت به این دو گروه داشته باشند و الا اگر چنین نبود گروه اولی که منحرف می شوند و قشر دوم هم که برای مطلوب خود دست به هر کاری می زنند و به فساد و تباهی کشیده می شوند.
آیت الله رضازاده در ادامه گفت: حادثه کربلا از یک سو به حب ریاست ربط دارد. مامون هم سر برادر خود را بر همین اساس حب ریاست بود که قاتلین برادرش را برای جایزه به صف کرد و خواست به سرش آب دهان انداخته و لعنت کنند تا جایزه بگیرند. یکی آمد علاوه بر امین به پدر او هم لعنت کرد مامون دیگر دید پدر خودش هست مراسم را جمع کرد. این رفتار مامون به جهت حب ریاست بود.
وی افزود: خسرو پرویز سلطان ایرانی که پسر هرمز بود پدرش را کور کرد و 18 برادر خود را کشت تا خود به ریاست رسید. مراقبت شدید داشته باشید که امام فرمود اگر مراقبت نداشته باشید همه به لعنت من گرفتار خواهید شد.