۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۰ : ۱۷
عقیق:به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، زهرا سادات موسوی، همسر شهید سید جاوید موسوی در گفتوگو با رادیو نماسرو، به مناسبت سالگرد شهادت این شهید مدافع حرم گفت: بنده یک دختر 11 ساله دارم که وقتی چهار ساله بود پدرش به شهادت رسید. فاطمه کوثر خاطراتی از پدر دارد که با توجه به اینکه در سن پایین بود، این خاطرات کم است اما اغلب خواب پدر را میبیند. از طرفی بسیار دشوار است که به کودک چهار ساله بگویید، شهادت یعنی چه و نبودن برای همیشه چه مفهومی دارد.
وی با اشاره به نحوه آشنایی خود با شهید سید جاوید موسوی افزود: بنده و سید جاوید با هم پسر عمو و دختر عمو بودیم. سید جاوید از 15 سالگی وارد جنگ علیه طالبان شد که یک بار به اسارت نیروهای طالبان درآمد و شکنجه شد. او تا سال 76 جنگ را ادامه داد، آنها با توجه به اینکه جان او بسیار در خطر بود تا جایی که طالبان برای کشتن او جایزه در نظر گرفته بود، به همراه خانواده به ایران آمدند.
موسوی در ادامه تصریح کرد: سال 1382، دو روز بعد از عید غدیر مادر سید جاوید، برای خواستگاری به منزل ما آمد و به این ترتیب در مرداد 1383 ازدواج کردیم و او در سال 1393 به شهادت رسید. سید جاوید بسیار اخلاق خوبی داشت و همه در برخورد اول متوجه خوش اخلاقی و گشادهرویی او میشدند.
همسر شهید سید جاوید موسوی در رابطه با چگونگی رضایت دادن خود برای رفتن این شهید بزرگوار به سوریه خاطرنشان کرد: سید جاوید قبل از ماه رمضان در مورد رفتن به سوریه با بنده صحبت کرد که شدیداً مخالفت کردم اما بعد از سه روز مجدداً قضیه را مطرح کرد و گفت ما شیعه و سادات هستیم، حالا که جان مسلمانان به خطر افتاده است و بحث دفاع از حرمین پیش آمده، باید به کمک آنها رفت، با این صحبتها بنده متقاعد شدم و با رفتن او به سوریه موافقت کردم.
وی در پایان یادآور شد: شهدای رسالت خود را از دست دادند و الان نوبت ما است که راه شهدا را ادامه دهیم، اگر وصیتنامه شهدا را مطالعه کنیم، به خوبی رسالت آنها دریافت میشود. لذا باید سربازانی را تربیت کنیم که آماده دفاع از اسلام باشند.
منبع:تسنیم