کد خبر : ۱۱۲۵۳۱
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۲

گلایه پیامبر از برخی پدر و مادرهای مسلمان در آخرالزمان

استاد حوزه علمیه قم گفت: باید جوانان و فرزندان را دریابید، امروز فرزندان ما رقیب تربیتی پیدا کردند، چه‌بسا موبایل یا کامپیوتر آنها را تربیت می‌کند یا در شبکه‌های مجازی تربیت را می‌گیرد.

عقیق:حجت‌الاسلام مسعود عالی استاد حوزه علمیه قم و کارشناس مسائل دینی در بیانی با اشاره به اهمیت تربیت معنوی فرزندان و وقت گذاشتن خانواده‌ها برای این امر مهم گفت: خانه جایی است که باید بیشتر در آن مهربان باشیم، باید پیوندها و رفاقت‌ها را بیشتر کنیم. خانه و خانواده سه رکن دارد؛ پدر و مادر، همسر و فرزندان.

وی خاطرنشان کرد: باید جوانان و فرزندان را دریابیم، امروز فرزندان ما رقیب تربیتی پیدا کردند؛ یعنی پدر و مادرشان دیگر مربّی آنان نیستند، به عبارت دیگر بیش از آنکه پدر و مادر بچه‌ها را تربیت کنند، پدر و مادر در تربیت رقیب پیدا کرده است، چه‌بسا موبایل یا کامپیوتر آنها را تربیت می‌کند یا در شبکه‌های مجازی تربیت را می‌گیرد، بیش از آنکه پدر و مادر و یا خواهر و برادر همراه او باشند، موبایل همراه اولش است. از این جهت باید بیشتر وقت بگذاریم و اهمیت دهیم.

این کارشناس مسائل دینی اظهار کرد: پیغمبر اکرم(ص) فرمود: وای به حال بچه‌های آخرالزمان از دست پدر و مادرهایشان، اصحاب گفتند: آیا شما از دست پدر و مادرهای مشرکشان گلایه دارید؟ حضرت فرمود: از پدر و مادرهای مسلمانشان که به فکر جسم و دنیا فرزندانشان هستند اما به فکر روح و دین آنان نیستند.

وی اضافه کرد: اگر بچه‌ سُرفه‌ای بکند فوراً او را به دکتر می‌برند که این خیلی خوب است اما اگر بچه ما دروغگو بار بیاید و رشد کند، دیگر به سمت دکتری که مناسب این عمل اوست نمی‌برند و اهمیتی به معالجه او نمی‌دهند یا اگر ببیند کاهل نماز است، خیلی اراده‌ای که باید داشته باشد، ندارد.

حجت‌الاسلام عالی گفت: البته خانواده‌هایی داریم که اهمیت زیادی برای این موضوعات قائل‌اند اما بچه‌ها بد از آب در می‌آیند؛ مثلاً جعفر کذّاب یکی از فرزندان امام هادی علیه‌السلام بود، امام هادی که برای او کم نگذاشته بود، گاهی اوقات پدر و مادر وظیفه خود را انجام می‌دهند اما در عین حال فرزند طور دیگری بار می‌آید.

 

منبع:تسنیم


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین