کد خبر : ۱۱۰۳۷۹
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی:

شبکه روضه‌های خانگی توسط بانوان راه‌اندازی شود/روضه‌های خانگی عاملی برای جلوگیری از آسیب‌هاست

برای ایجاد معنویت در خانواده هیچ راهکاری بهتر از برگزاری روضه‌های خانگی نیست زیرا روضه یکی از عواملی است که سبب با نشاط شدن و قوام خانواده می‌شود، منتهی باید تلاش کرد این روضه‌ها دچار آسیب نشود.

شبکه روضه‌های خانگی توسط بانوان راه‌اندازی شود/روضه‌های خانگی عاملی برای جلوگیری از آسیب‌هاستعقیق: شبکه روضه‌های خانگی توسط بانوان راه‌اندازی شود/روضه‌های خانگی عاملی برای جلوگیری از آسیب‌هاست
عضو شورای راهبردی جامعه ایمانی مشعر استحکام بنیان خانواده و احیای تفکر حیات‌بخش عاشورا را مورد تأکید قرار داد و گفت: ظرفیت بانوان در روضه‌های خانگی باید مورد توجه قرار گیرد و شبکه‌ای از روضه‌های خانگی باید توسط بانوان راه‌اندازی شود.
به گزارش عقیق حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین موسوی در دومین همایش بانوان فعال در عرصه هیأت طی سخنانی با موضوع «نقش روضه‌های خانگی در تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده» اظهار کرد: انسان اگر قدمی در راه احیای شعائر دینی بردارد، می‌تواند امیدوار به عاقبت‌به‌خیری باشد.
وی روضه‌های خانگی را یکی از راه‌های مهم گشایش در امور دانست و افزود: باید شرایطی را فراهم کنیم که فرزندانمان قدمی در راه احیای این شعائر بردارند، اگر عالمی دیدیم که ارتباطش با امام حسین(ع) عمیق نیست نباید به او دل بست.
این فعال فرهنگی، آسیب‌های نهاد خانواده را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: دشمن به دنبال بی‌هویت کردن فرزندانمان و مأیوس کردن جامعه اسلامی است، در چهلمین سال انقلاب این دشمنی‌ها به اوج خود رسیده و توطئه‌ها ترکیبی شده است.
وی بهترین راه مقابله با توطئه‌ها و لجن پراکنی‌های دشمن را احیای روضه‌های خانگی دانست و گفت: اولیای خدا خود را ملزم به برگزاری روضه‌های خانگی کرده بودند اما امروزه به سبب آپارتمان‌نشینی و کوچک شدن خانه‌ها این روضه‌ها تا حدی از رونق افتاده است.
موسوی بیان کرد: برای ایجاد معنویت در خانواده هیچ راهکاری بهتر از برگزاری روضه‌های خانگی نیست زیرا روضه یکی از عواملی است که سبب با نشاط شدن و قوام خانواده می‌شود، منتهی باید تلاش کرد این روضه‌ها دچار آسیب نشود.
وی ادامه داد: باید مراقب باشیم روضه‌های خانگی به سمت تجمل‌گرایی نرود و در این راستا بی‌پیرایگی و سادگی را در روضه‌ها ترویج کنیم؛ امروزه در جنگ تمام‌عیار فرهنگی با دشمن هستیم و باید مراقب دسیسه افکنی‌های دشمن باشیم و یکی از بهترین راه‌های مقابله با این دسیسه‌ها‌ احیای روضه‌های خانگی است.
موسوی استحکام بنیان خانواده و احیای تفکر حیات‌بخش عاشورا را مورد تأکید قرار داد و ابراز کرد: ظرفیت بانوان در روضه‌های خانگی باید موردتوجه قرار گیرد و شبکه‌ای از روضه‌های خانگی باید توسط بانوان راه‌اندازی شود.
عضو شورای راهبردی جامعه ایمانی مشعر تأکید کرد: اگر هیأت مذهبی در عرصه‌ای ورود نکند و غفلت داشته باشد دچار عقب‌نشینی شده‌ایم، گاهی جلسات خانگی یکی از اصلی‌ترین جلساتی است که سبب انحراف در دین و ترویج خرافات در دین می‌شود و ما وظیفه داریم مراقب این آسیب‌ها باشیم.
وی با تأکید بر حمایت جامعه ایمانی مشعر از هیأت خانگی اضافه کرد: توانمندسازی فقرای محل یکی از اقداماتی است که در دستور کار ما بوده و در صورت شکل‌گیری شبکه‌های روضه‌های خانگی، می‌توان ‌‌قدم‌های بزرگ اجتماعی فراوانی در راستای محرومیت‌زدایی جامعه برداریم.
موسوی در پایان رواج خرافات در برخی روضه‌های خانگی را موردانتقاد قرار داد و گفت: شکل‌گیری شبکه‌های روضه‌های خانگی عامل مهمی در جلوگیری از بسیاری آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی است.
خاطرنشان می‌شود، دومین همایش بانوان فعال در عرصه هیأت به مدت دو روز و به همت جامعه ایمانی مشعر در سالن وصال مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شده است.
انتهای پیام/


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین