عقیق:محمد علی حبیبی دبیر جشنواره تولیدات فضای مجازی "هواداریم" در نشست خبری، هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد حال و هوای مهدوی و نهادینه کردن فرهنگ انتظار در ایام تولد امام عصر عج عنوان کرد.
وی افزود: قالب آثار شبکههای اجتماعی و صفحات مجازی، سایتها و پایگاههای خبری و بخشهای جشنواره، موشن گرافیک، گرافیک و پوستر، عکاسی و تدوین، نرم افزارهای موبایلی و بازی، کلیپ و مستند کوتاه است.
دبیر جشنواره با اشاره به اینکه فراخوان ارسال آثار و تولیدات محتوایی در فضای مجازی با موضوع مهدویت همراه با برگزاری کارگاههای آموزشی رسانهای ویژه فعالان فضای مجازی است، تصریح کرد: این کارگاهها توسط استانهای کشور به صورت تخصصی و با هماهنگی دفاتر استانی سازمان فضای مجازی سراج برگزار میشود.
حبیبی مهلت ارسال آثار را ۱۹ اسفند امسال عنوان کرد و گفت: اختتامیه، داوری و اعلام نتایج به صورت آنلاین در سه روز جمعه، شنبه و یکشنبه ۲۰ و ۲۱ و ۲۲ اسفند خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه محورهای موضوعی جشنواره شامل مهدویت و امید به آینده، مهدویت همدلی و برادری است، افزود: به برگزیدگان جشنواره جوایز نفیس نقدی و غیر نقدی همراه با لوح یادبود و تندیس افتخار اهدا میشود.
دبیر این جشنواره گفت: نحوه ثبت نام و مشارکت از طریق ورود به صفحه اینستاگرام جشنواره به آدرس Havadarim_festival@ یا ارسال آثار از طریق شماره واتس آپ با شماره ۰۹۳۹۷۷۱۰۸۳۱ خواهد بود.
همچنین مهدی دانش مدیر هنر و رسانه جمکران اظهار داشت: قبل از شروع کرونا در کشور مسجد مقدس جمکران که مرجع مهدویت است موضوعی را با عنوان اجتماع قلوب محور امام را برگزار کرد.
وی ادامه داد: با شروع کرونا ذیل این فعالیت مسئله همدلی و مواسات هم اضافه شد.
مدیر هنر و رسانه جمکران با اشاره به اینکه امسال ذیل همین موضوع کمپینی به همت سازمان فضای مجازی سراج با عنوان «به عشق مهدی هوادار هستیم» آغاز به کار کرده است، گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب هدف آرمان انقلاب را رسیدن به تمدن نوین انقلاب اسلامی اعلام میکنند.
وی اضافه کرد: ما یکی از ماموریت های خود را کمک به تشکیل جامعه اسلامی قرار داده ایم و با توجه به اینکه مسجد مقدس جمکران مکان عمومی و مورد تردد و حضور بسیاری از مردم می باشد در این راستا فعالیت های جدی را در نظر داریم.
دانش با اشاره به مولفه های جامعه اسلامی ،گفت: در جامعه اسلامی اولین مولفه این است که محور ولی فقیه است و این جامعه از صالحین تشکیل شده و آنها نسبت به یکدیگر بی تفاوت نیستند.
وی تصریح کرد: در فرصت نیمه شعبان ما به دنبال این هستیم که عدم بی تفاوت نسبت به یکدیگر را تبیین و ترویج دهیم.
مدیر هنر و رسانه جمکران ابراز داشت: برای تبیین و ترویج این موضوع باید تولیدات رسانه ای خوب و قوی داشته باشیم به همین دلیل این جشنواره طراحی و شروع به کار کرد.