۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۳۸ : ۱۴
عقیق: فاطمه گنجی مشاور امور بانوان سازمان هیأت و تشکلهای دینی در گفتوگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس با اشاره به حضور چشمگیر مردم در مجالس عزاداری ماههای محرم و صفر امسال اظهارداشت: برگزاری مجالس عزاداری در ماههای محرم و صفر در طول تاریخ، موجب زنده نگهداشتن نهضت و فرهنگ عاشورا شده است. پیامهای عاشورایی و شخصیتها، فرصتی را فراهم کرده است تا مرثیهسرایان، مبلغان، ستایشگران و مدیران هیأتها، توانند در تربیت و انسانسازی نسلهای مختلف کشور اثرگذار باشند.
عزاداری سیدالشهدا به جوانان، هویت میدهد
وی گفت: عزاداری سیدالشهدا آثار مفید و کارکردهای مهمی در فرهنگسازی و زندگی سیاسی و فرهنگی هم در بعد فرهنگی و هم اجتماعی دارد. ما بدون شک میتوانیم با شناخت این کارکردها و فواید نهضت کربلا، آگاهی و عمق علمی و هویت بخشی را برای جوانان رقم بزنیم.گنجی گفت: یکی از کارکردهای گریه و حضور در مجالس عزاداری، تکامل انسان و آرامش اوست. جامعهشناسان در خصوص این مسأله غفلت داشتند و به آن نپرداختند. امام خمینی(ره) یکی از عالمانی بود که به تاثیرات گریه و نقش والای برگزاری مراسمهای عزاداری و مذهبی توجه داشت و بر آن تأکید داشت.
مجالس عزاداری سیدالشهدا، مردم را متحد میکند
مشاور مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی در امور بانوان با اشاره به اینکه برای رسیدن به پیروزی نیازمند وحدت کلمه هستیم، تصریح کرد: مجالس عزاداری و تبلیغی و ترویجی موجب شده تا اسلام همواره درحال احیا باشد و فرصتی برای پیوند زدن نسلهای مختلف با یکدیگر داشته باشد.