۰۱ آذر ۱۴۰۳ ۲۰ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۳ : ۲۱
عقیق: آیت الله علی اکبر رشاد و آیت الله محمدباقر تحریری و آیت الله محمدعلی جاودان، با صدور بیانیه مشترک خطاب به ملت ایران، بویژه جوانان، ضمن سپاسگزاری از مشارکت در دور اول انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، از طبقات مختلف دعوت کردند که با حضور حداکثری و گزینش فردی که به نحو حداکثری حائز شاخصهای اصلحیت است، تکلیف شرعی و ملی خویش را ادا نمایند.
صادرکنندگان بیانیه، ضمن برشماری ویژگیهای فرد اصلح، از علمای عظام و فضلا و طلاب سراسر کشور تقاضا کرده اند در این فرصت فشرده، با صرف وقت و اهتمام مضاعف، نقش ارشادی خویش را برای راهنمایی اقشار مختلف جهت حضور حداکثری و انتخاب اصلح ایفا نمایند.
متن بیانیه به شرح زیر است:
بِسمِ الّلهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
ملت بزرگ ایران، زنان و مردان بصیر، و جوانان عزیز.
یک) با حضور مسئولانه و آگاهانهی شما در پای صندوقهای رأی، در هشتم تیرماه جاری، رویداد ارزندهای در تاریخ سراسر عزت و عظمت میهن اسلامی رقم خورد. بیشک این حضور خالصانه و آگاهانه عند الله ماجور است؛ ما نیز از باب ادب گذاری به پیشگاه شما این حضور بزرگوارانه را ارج مینهیم و صمیمانه از این وظیفهشناسی سپاسگزاری میکنیم.
دو) اینک در دور دوم این انتخاب سرنوشتساز، فروتنانه عرض میکنیم لازم است نکات زیر مدنظر طیف عظیم طبقات متدیّن و دلسوز و دغدغه مند مصالح کشور و سرنوشت ملت، بویژه جوانان عزیز قرار گیرد:
۱ بشدّت از تخریب دیگران، بداخلاقی انتخاباتی، تشدید اختلافات جناحی، و اختلاف افکنی درونگفتمانی پرهیز گردد؛
۲ با حضور حداکثری و گزینش فردی که به نحو حداکثری حائز شاخصهای اصلحیت است، تکلیف شرعی و ملی خویش را ادا کنیم. توجیه و ترغیب چهره به چهرهی کسانی که نسبت به شاخصهای اصلحیت توجیه نیستند یا راجع به حضور در صحنهی انتخاب مرددند.
۳ موارد زیر از مهمترین شاخصهای اصلحیّت قلمداد میشود:
الف) ارائهی «برنامهی جامع مدوّن، کاربردی و کارشناسانه» برای حلّ مشکلات کشور؛
ب) اعتقاد جازم به «ارزش های انقلاب و منویات مقام معظم رهبری» تکیه بر «توانایی های داخلی» و تحفّظ بر «استقلال اقتصادی و سیاسی»، به جای چشم دوختن به «وعدههای این قدرت و آن قدرت»، در عین تلاش مجدّانه برای «تعامل حداکثری با همهی کشورها» و بهرهگیری از «فرصتهای منطقهای و جهانی»؛
ج) داشتن عزم جدی برای رفع «دغدغههای معیشتی مردم» و «نگرانیهای فرهنگی جامعه». مهار تورّم و نرخ ارز، جهش تولید، افزایش ارزش پول ملی، اشتغال و ازدواج جوانان، تأمین مسکن ارزان قیمت برای طبقات محروم، مبارزهی قاطع با فساد اقتصادی، اصلاح نظام اداری، در یک جمله تحقّق عدالت همه جانبه، از جملهی مهمترین دغدغهها و دلنگرانیهای جامعه است.
سه) از علمای عظام و فضلا و طلاب سراسر کشور خاضعانه تقاضای میکنیم در این فرصت فشرده، با صرف وقت و اهتمام مضاعف، نقش ارشادی خویش را برای راهنمایی اقشار مختلف جهت حضور حداکثری و انتخاب اصلح ایفا فرمایند.
اللهم وفقنا لما تحب و ترضی، و جنبنا عما لاتحب، و اهدنا الی السّداد، فإنک خیر موفق و هاد.