عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۱۲۲۴۹۴
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۱:۵۶
در تالار وحدت؛
آئین اختتامیه «مهرواره ملی هوای نو؛ نخستین مهرواره برگزیدگان سال هیأت و تشکل‌های دینی» با حضور وزیر ارشاد، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی از مداحان و مدیران هیئات در تالار وحدت برگزار شد.

گزارش تصویری

عقیق:آئین اختتامیه «مهرواره ملی هوای نو؛ نخستین مهرواره برگزیدگان سال هیأت و تشکل‌های دینی» با حضور مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، غلامرضا سازگار شاعر آئینی، علی انسانی مداح پیشکسوت و جمعی از مدیران هیئات، ستایشگران و مداحان خاندان عصمت و طهارت در محل تالار وحدت برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: اگر فرهنگ هوایی است که جامعه در آن تنفس می‌کند در زمانه امتحانات سخت اهتمام به این ضرورت نمایان‌تر می‌شود. رهبر معظم انقلاب از لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگ سخن گفتند.

وی افزود: با توجه به سفارش و تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص بازسازی فرهنگ فروکاستن از تبلیغات ساختاری، اداری و دولتی و به حداقل‌ها بسنده کردن، ناروا است. باید رشد و رأفت بر پایه توحید، ولایت، عدالت و محبت در جامعه رقم بخورد.

حجت الاسلام قمی با بیان اینکه رشد و تحول در جامعه مقدماتی دارد، مطرح کرد: مقدمه رشد فرهنگی جامعه تحول در ساختارهای بین الاذهانی در مقابل تحریف و روایت‌ها است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: تبیین و تواصی به حق و صبر در مجامع تخصصی و زیرزمین‌های حوزوی و دانشگاهی اتفاق نمی‌افتد بلکه تبیین زینبی به گستره جامعه نیاز دارد.

در ادامه وحید ملتجی دبیر مهرواره هوای نو با اشاره به اهداف برگزاری مهرواره هوای نو اشاره و تصریح کرد: نخستین هدف مهرواره هوای نو آن است که افق نگاه هیأت بلند شود و جامعه پیرامون خود را وسیع‌تر ببیند. مهرواره هوای نو در سال نخست به این اهداف نرسیده و طرح مساله کرده است بنابراین در چارچوب بیانیه گام دوم به هیأت نگاه شده است.

وی ادامه داد: دومین هدف آن است که بتواند نگاه جامعه را نسبت به هیأت تغییر دهد؛ رسانه‌ها در این زمینه نقش اساسی دارند اما لازم به ذکر است همه هیأت آن چیزی نیست که در رسانه نشان داده می‌شود و باید مردم بتوانند از ظرفیت هیأت‌ها بهره ببرند.

ملتجی با تاکید بر اینکه مهرواره دنبال رقابت منفی بین هیأت‌ها نیست و همه هیأت‌های کوچک و بزرگ نزد مهرواره دارای یک جایگاه است، تصریح کرد: مهرواره به دنبال قضاوت کمی مخاطبان شرکت کننده در هیأت‌ها نیست برای همین در مهرواره به هیأت‌های خانگی کوچک و هیأت‌های بزرگ به یک چشم نگاه می‌شود.

دبیر مهرواره هوای نو درباره داوری مهرواره، اظهار داشت: داوری آثار ارسالی را ۱۰۰ نفر بر عهده داشتند و بدون هیچ سوگیری آثار را داوری کردند. فرآیند ثبت نام به گونه‌ای بود که هیأت‌ها و افراد با مراجعه به سایت مهرواره هوای نو اقدام به ثبت نام و آثار آنان مورد داوری قرار گرفت.

وی بیان داشت: امروز یکی از عرصه‌های مهم تربیت مطمئن هیأت است چرا که هیأت هوای فرهنگ را تصفیه می‌کند از این رو تلاش داریم هوای نو یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فرهنگی کشور باشد.

ملتجی با اشاره به آثار ارسالی ابراز کرد: امسال مهرواره هوای نو در سه رشته اصلی هیأت، کتاب هیأت و ستایشگران تمرکز بیشتری داشت تا جایی که آثار دریافتی در این سه بخش به ۲۹ هزار و ۲۸۰ اثر می‌رسد که در بخش ستایشگران ۲ هزار و ۲۸۵ نفر، در بخش کتاب ۶۳۵ کتاب و در بخش هیأت ۴ هزار و ۵۷۹ هیأت رسید.

در ادامه محسن طاهری رئیس خانه مداحان بیان داشت: اگر قرار به تجلیل باشد باید از همه هیأتی ها و ستایشگران تک به تک تجلیل به عمل آید اما همه ما اینجا جمع شدیم دست به دست هم دادیم تا از استاد خوش خلق، جان نثار و خوش رفتار جناب حاج غلامرضا سازگار تجلیل به عمل آوریم.

در ادامه مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، ماشاالله عابدی، مرتضی طاهری و محسن طاهری بر جایگاه حاضر شدند و با تقدیم تندیس درخت زرین هوای نو از غلامرضا سازور شاعر آئینی و علی انسانی مداح پیشکسوت تقدیر به عمل آوردند.

لازم به ذکر است حاج علی انسانی در پایان این مراسم با بیان اینکه حاج آقای سازگار سال‌ها با قلم و قدم خویش در عرصه و مسیر آل الله عرض ادب کرده و شایسته تجلیل است به عنوان حسن ختام جلسه به ذکر مصیبت پرداخت و با نوحه سرایی معنویت خاصی به جلسه بخشید.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
مطالب مرتبط
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین