۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۷ : ۱۷
استاد حوزه علمیه افزود: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) زمان امام رضا(ع)، امام جواد(ع) و امام هادی(ع) در درک کردند و از فرصت کنار آنها بودن نهایت استفاده معنوی را داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان اینکه انسانها در مقابل نعمات الهی به دو شکل شکر و کفران برخورد میکنند، عنوان کرد: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نسبت به نعمت ولایت و امامت بسیار شاکر بودند و با اطاعت محض از امام ایشان را یاری میدادند، مردم زیادی در مدینه بودند اما امام را یاری نمیکردند.
وی افزود: حضرت عبدالعظیم همچون سایر مردم نگفت امام برای خود و ما هم برای خود زندگی کنیم، با وجود خفقان حاکم از سوی ظالمان و جائران زمان به کسب معرفت، گسترش مکتب اهلبیت(ع) و خدمت به شیعیان پرداختند. آیا امروز ما هم همچون حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) رفتار میکنیم با اینکه ما در کشور آزاد هستیم و حضرت برای چنین کارهایی آزاد نبودند.
استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه در آستانه چهل سالگی انقلاب قرار داریم، بیان کرد: مقداری تفکر کنیم که آیا ما از نعمت بزرگ الهی یعنی انقلاب، اسلام و ولایت نهایت استفاده را برای کسب معرفت و خدمت به مردم داریم.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان اینکه در کشورمان زمان طاغوت کسی حق نداشت آزادانه صحبت کند تکثیر سخنرانیهای امام راحل خلاف بود، گفت: امروز برخی مسوولان و مردم به جای خدمت به نظام و مردم خیانت میکنند، برخی کسبه به جای کاهش قیمتها انبارهای خود را پر میکنند؛ آیا چنین اعمالی شکرانه انقلاب و نظام است!.
وی افزود: برخی خائنان در جمهوری اسلامی اطلاعات هستهای و موشکی ما را به دشمن میدهند که پول بگیرند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه برخی افراد در قالب دین، حرم و هیات برای دیگران نقش بازی میکنند، اظهار کرد: آن کسانی که پول مردم را جمعآوری کردند و به زلزله زندگان ندادند از همین قماش هستند.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان اینکه انقلاب نعمت بزرگ الهی برای ملت ایران بود، ابراز کرد: کسانی که میگویند جمهوری اسلامی برای ما چه کرده از خود بپرسند آنها برای جمهوری اسلامی چه کردند که نسبت به این نعمت بزرگ الهی ناشکری دارند.
وی افزود: شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و رزمندگان ما برای حفظ این انقلاب جان و عمر دادند آن وقت برخی که هیچ خدمتی به نظام نداشتند ادعای سرمایه نظام بودن دارند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه از ویژگیهای دیگر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تلاش و جهاد علمی بود، گفت: حضرت با بصیرتی که از ناحیه اهلبیت(ع) کسب کرده بودند تکلیف خود را تشخیص داده و به آن عمل میکردند، امروز هم ما باید در مسائل دینی و شرعی به مراجع و فقهای اسلام مراجعه کنیم و صحت سقم دین خود را مورد بررسی قرار دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان اینکه از ویژگیهای دیگر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) استقامت بر مسیر حق بود، عنوان کرد: مردم کشورمان هر زمان در کنار رهبر خود مقابل دشمن ایستادگی کردند پرچم با افتخار بالا بود اما هر زمان استقامت نکردند برعکس شد.
استاد حوزه علمیه افزود: در دوران انقلاب و دفاع مقدس مردم با اطاعت از ولی فقیه پیروز شدند اما امروز در تکثیر نسل، اقتصاد مقاومتی، حمایت از کالای ایرانی، اجرای عدالت در ادارات و ترویج فرهنگ کار و خدمت کوتاهی کردند و در این عرصهها موفق نبودند.
وی با بیان اینکه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در کنار شکر و استقامت نسبت به آینده نیز نگرانی نداشتند، اظهار کرد: آن خدایی که حضرت موسی(ع) و حضرت ابراهیم(ع) را از دشمنان نجات داد و ایرانیان را از پهلوی و صدامیان نجات دارد امروز هم ما را از آمریکا، آل سعود و اسرائیل نجات خواهد داد، بنابراین ما نباید نگران آینده باشیم. این انقلاب و نظام را حرمهایی نظیر حضرت معصومه(س)، امام رضا(ع)، شاهچراغ(ع) و حضرت عبدالعظیم(ع) نگه داشتند.
منبع:شبستان