۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۳۶ : ۲۲
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که سابقه تاریخی مسجد جامع ساری، افزود: به دلیل قدمت تاریخی این بنا، در سال 77 از سوی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ثبت ملی شده است.
آیت الله نظری خادم الشریعه همچنین از مسجد جامع ساری به عنوان پایگاه دینی و انقلابی مردم استان مازندران به ویژه ساری یاد کرد و گفت: مبارزات نهضت انقلاب اسلامی در ساری از این بنای تاریخی آغاز شد.
وی با بیان این که علما و بزرگان دینی بسیاری در این مسجد به عنوان امام جماعت بودند، افزود: این بنای تاریخی و مذهبی از جمله مهم ترین اماکن دینی قبل و بعد از انقلاب در رسیدگی به امور دینی، مذهبی و مشکلات مردم بوده است.
استاد درس خارج حوزه علمیه به حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در این مسجد در دوران مبارزات نهضت انقلاب اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری همواره در دیدارهایی که با ایشان داریم از خاطره حضور خود در ساری و مسجد جامع نقل می کنند.
آیت الله نظری خادم الشریعه بر ضرورت تسریع در روند بازسازی و مرمت این بنای تاریخی و مذهبی تأکید کرد و افزود: باید از همه توان و ظرفیت موجود به منظور احیاء مجدد این بنای ارزشمند مذهبی و تاریخی بهره گرفته شود.
وی با بیان این که مسجد جامع ساری در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی محل اجتماع و ساماندهی نیروهای انقلابی بوده است، خاطرنشان کرد: باید از همه ظرفیت های موجود به منظور احیای این بنای تاریخی بهره گرفته شود.
استاد درس خارج حوزه علمیه مازندران بر ضرورت حفظ و حراست از چنین اماکن مذهبی و تاریخی از سوی مسؤولان مربوطه تأکید کرد و افزود: نباید بگذاریم چنین اماکن ارزشمند و تاریخی این گونه نابود شود.
آیت الله نظری خادم الشریعه از مراجعه گسترده مردم به منظور اطلاع از آخرین وضعیت مسجد جامع ساری خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از مهم ترین مطالبات مردم به ویژه مؤمنان و بازاریان احیای مجدد مسجد جامع ساری است.
وی با بیان این که مردم آمادگی خود را برای کمک در بازسازی و احیای مسجد جامع ساری اعلام کردند، افزود: باید با همراهی مردم و مسؤولان شاهد مرمت و بازسازی این بنای ارزشمند دینی و تاریخی و احیای دوباره برنامه های دینی و فرهنگی در این مکان مذهبی باشیم.
منبع:حوزه