۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۵۴ : ۲۱
تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) با اشاره به اینکه افراد و دستگاه هایی که در جلسات موظف به انجام کار می شوند باید پیگیر مسائل شوند، عنوان کرد: باید بر روی کارهایی که از قبل تجربه شده تاکید بیشتری صورت گیرد، مگر اینکه این امور موجب به حاشیه رفتن اصل مسئله شود.
وی ادامه داد: اگر آنچه شارع مقدس تشریح کرده به کنار رود، مسائل حاشیه ای رشد می کند و موجب به وجود آمدن بدعت ها می شود.
تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت (س) به بخش زکات فطره اشاره و با ضروری دانستن تشویق مردم به ادای آن خاطرنشان کرد: پرداخت زکات با رغبت خود مردم بسیار مهم است و آثار بساری دارد که باید این مسئله در برنامه ریزی های ستاد زکات مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی با بیان اینکه در قرآن کریم پیرامون زکات 59 آیه اما در رابطه با خمس فقط یک آیه وجود دارد، عنوان کرد: موارد مصرف زکات فراوان است ولی خمس فقط در دو بخش تقسیم می شود به همین دلیل در قرآن کریم پیرامون زکات 59 آیه وارد شده است.
وی به تفاوت های زکات و مالیات اشاره و خاطرنشان کرد: مالیات حقی شهروندی است یعنی هر فردی در شهری که زندگی می کند باید مبلغی را طبق قانون حکومت پرداخت کند، اما زکات دارای ماهیت متفاوت و امری الهی است.
وی با ضروری دانستن شبهه زدایی در عرصه زکات، ادامه داد: زکات یکی از ضروریات دین و مورد قبول ادیان دیگر است؛ ولی متأسفانه عده ای زکات را به سخره گرفته اند و چنین شبهه ایجاد می کنند: حال که پرداخت مالیات در کشور وجود دارد دیگر نیاز به بپرداخت زکات نیست؛ این انحراف است که باید جلوی آن را گرفت و شبهات پیرامون آن را نیز پاسخ داد.