۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۰۶ : ۲۳
* در همین راستا حضرت زهراء(س) در اهمیت این موضوع میفرماید:
خداوند برای مبارزه با کمبودها و احقاق حقوق مردم، کمفروشی را حرام کرد تا هیچگونه حقی از مردم ضایع نشود. (الاحتجاج، ج1، ص 99/کشف الغمه، ج2، ص44)
خداوند متعال نیز در قرآن کریم کمفروشی را تلاشی برای فساد کردن در زمین عنوان کرده، طوری که در 6 سوره از 114 سوره قرآن این امر مورد مذمت قرار گرفته است. به عنوان مثال، در آیات ابتدایی سورۀ «مطففین» میخوانیم: ﴿ وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفینَ﴾، ﴿ الَّذینَ إِذَا اکْتالُوا عَلَى النَّاسِ یَسْتَوْفُونَ﴾، ﴿ وَ إِذا کالُوهُمْ أَوْ وَزَنُوهُمْ یُخْسِرُونَ﴾، ﴿ أَ لا یَظُنُّ أُولئِکَ أَنَّهُمْ مَبْعُوثُونَ﴾، وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل میگیرند کاملاً حق خود را استیفاء میکنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم میدهند در پیمانه و وزن کمتر میدهند. مگر آنان گمان نمیدارند که برانگیخته خواهند شد؟
بیتردید عمل به توصیههای اهلبیت(ع) در موضوعات مختلف از جمله حجاب و عفاف، بهترین و آسانترین راهکارها برای شبیه کردن خود به آن بزرگواران است، آنان به عنوان برترین هادیان بشریت، قطعاً مصلحت محبان و شیعیانشان را در دنیا و آخرت بیش از هر کس دیگری میدانند.