۲۰ دی ۱۴۰۳ ۱۰ رجب ۱۴۴۶ - ۱۴ : ۲۳
وی با تاکید بر اینکه باید زمینه های گرایش بیشتر جوانان به مساجد و دیگر امکان مذهبی را افزایش دهیم، گفت: اگر می خوانیم نوجوانان و جوانان ما گرایش بیشتری به مساجد و دیگر اماکن مقدس داشته باشند، نیازمند ایجاد بستری لازم برای این امر هستیم.
مدیر حوزه علمیه کرمانشاه تاکید کرد: مساجدی در جذب بیشتر موفق هستند که امام جماعت و هیئت امنای آن به دنبال روش های بهتر و مفیدتری برای جذاب بودن برنامه های مسجد باشند.
وی اشاره به اینکه در عصر حاضر مساجد سنگر مقابله با شبیخون فرهنگی دشمنان محسوب می شوند، ادامه داد: امروز یکی از مستحکم ترین جاهایی که می تواند سنگری مطئمن و بدون نفود در برابر تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمنان قسم خورده اسلام باشد، همین مساجد و امامزادگان هستند، لذا می طلبد که برنامه دینی و فرهنگی در مساجد توسعه یابند.
مدیر حوزه علمیه کرمانشاه، ایجاد زیرساخت های نوین دینی و فرهنگی را از جمله کارهای فرهنگی در مساجد عنوان کرد و افزود: برنامه ریزی های مدون توسط کارشناسان فرهنگی، اجرای برنامه های شاد و مفرح دینی و فرهنگی در کانون های مساجد، ایجاد بسترهای مورد نیاز برای پاسخگویی به شبهات نوجوانان و جوانان و.... از کارهایی است که باید در مساجد اجرا شود.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی بیان کرد: مساجد باید سنگر فرهنگی در مقابل سبیخون دشمنان نظام و اسلام باشند و بتوانند مامن مطمئنی برای امت اسلام باشند، لذا هرچه کار در این حوزه انجام شود، بازهم کم است.
مدیر حوزه علمیه کرمانشاه در ادامه گفت: خوشبختانه افرادی هستند که به خوبی اوضاع روز را رصد می کنند و به همین خاطر از مال و زندگی خود می گذرند و با ساخت مساجد و وقف آن، سنگری بر دیگر سنگری های مقابله با دسیسه های دشمان بنمی افزاید که بسیار ارزنده و قابل ستایش است.
وی در پایان تصریح کرد: روحانیون که در مساجد فعالیت دارند باید بدانند که تنها وظیفه آنها اقامه نماز جماعت نیست، بلکه در این برهه خاص از زمان، باید برنامه های دینی و فرهنگی را دوچندان افزایش دهند و جوانان و نوجوانان را در مقابل ترفندها و دسیسه های مختلف دشمنان دین بیمه کنند.