۰۵ آذر ۱۴۰۳ ۲۴ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۵ : ۰۳
عقیق: مصطفی
بیان نویسنده کتاب غذا در قرآن تلاش دارد تا به فواید انواع خوراکی ها با استناد
به آیات قرآن کریم و روایات ائمه معصومین(ع) بپردازد.
به
گفته وی مخاطبان در این کتاب می توانند با خواص انواع میوه ها مانند انار، انجیر،
انگور، پیاز و زیتون آشنا شوند.
بیان
که کارشناس علوم و صنایع غذایی است عقیده دارد اثر مستقیم تغذیه بر تندرستی انسان
از دیرباز شناخته شده است و انسان از سده های پیشین با تجربه و آزمایش به روش صحیح
تغذیه پی برده ، و طی هزاران سال، انسان ها تغذیه و رشد کرده و در اثر همان تجارب
و با تغذیه صحیح از زندگی سالم تر و طولانی تری برخوردار بوده اند.
نویسنده
در این کتاب آورده است: اگرچه تغذیه امری کاملاً طبیعی است، اما اگر تنوع و تعادل
در آن رعایت نشود، اختلالات تغذیه ای بروز خواهد کرد و عواقب ناشی از گرسنگی و سوء
تغذیه در جهان امروز به مراتب تاسف بارتر خود را نشان خواهد داد.
اسلام
هم برای صحت و سلامتی جسم همانند صحت و سلامت روح اهمیت ویژه ای قائل است و برای
تغذیه اهمیت فوق العاده ای قایل شده است، تا آن جا که هر نوع خوراکی را که برای جسم
انسان زیان قابل توجهی داشته، حرام یا مکروه شمرده و از آن طرف، استفاده همه
خوراکی ها که برای بدن لازم هستند، مباح یا مستحب دانسته است.
کتاب
غذا درقرآن با شمارگان یکهزار نسخه و با بهای 120 هزار ریال از سوی انتشارات آهنگ
قلم شهر مشهد روانه بازار نشر شده است.