۲۶ دی ۱۴۰۳ ۱۶ رجب ۱۴۴۶ - ۳۰ : ۱۹
وی با بیان اینکه نباید هیچ خدمت و فعالیتی در دستگاه اباعبدالله(ع) را کوچک و کماهمیت شمرد، خاطرنشان کرد: یک هیئت مذهبی، یک قرارگاه فرهنگی و یک دانشگاه برای رفتارسازی در بین جامعه است، ازاینرو باید فعالیت در هیئات مذهبی با توجه و نگاه به این رسالت عظیم باشد.
حجتالاسلام سالاری مکی با اشاره به اینکه فرهنگ از رعایت کردن و نهادینه ساختن ارزشهای اخلاقی در یک جامعه تقویت میشود، اضافه کرد: ما با بازخوانی سیره امام حسین (ع) در ایام محرم باید در کنار سیاهپوشی برای عزای ایشان، رفتار خود را هم همرنگ و همسان زندگی ائمه(ع) قرار دهیم.
وی گفت: همانطور که اگر در یک هیئت، استکبارستیزی نباشد ابن زیاد هم در آن هیئت سینهزنی خواهد کرد، در هیئاتی هم که صرفاً شور و دلسوزی کردن ظاهری باشد، رشد و تعالی برای رسیدن به مقامات عالیه بندگی وجود ندارد.
دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی گفت: ما در زیارت عاشورا میخوانیم: «وَ اَسْئَلُهُ أَنْ یُبَلِّغَنیِ الْمَقامَ الْمَحْمُود لَکُمْ عِنْدَاللّهِ» و از خداوند میخواهیم ما را هم به مقام محمود که اهل بیت (ع) نزد خدا دارند، برساند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس ما باید خود را در پای علم عزای امام حسین(ع) به مقام محمود برسانیم که برای تحقق این مهم هم باید به سبک و سیره حسینی اقتدا کنیم والا دستیابی به آن ممکن نیست.
استاد درس اخلاق حوزه علمیه خراسان شمالی اضافه کرد: یک عزادار و فرد هیئتی باید سبک زندگی اجتماعی سیدالشهدا(ع) را الگوی خود قرار دهد.