کربلا محل رشد و تعالی انبیای الهی بود
کارشناس مسائل دینی با توجه به روایتی از پیامبر(ص) گفت: تمام پیامبران(ص) سرزمین کربلا را زیارت کردهاند؛ لذا باید گفت کربلا کلاس درس انبیاء و محل رشد و تعالی انبیاء و اوصیای ایشان است.
عقیق:حجت الاسلام محمد صفیاری، کارشناس مسائل دینی در گفتوگویی با بیان اینکه پیامبران الهی به معرفت اهلبیت(ع) و جریانات مربوط به اهلبیت(ع) دست یافتند، گفت: بر اساس روایات ائمه معصومین(ع) تمام پیامبران(ع) با اقرار نسبت به ولایت اهلبیت(ع) و با توجه به معرفت ایشان به نبوت رسیدند. امام صادق(ع) در روایتی فرمودند: هیچ پیامبری هرگز به نبوت نرسید مگر به دلیل شناخت حق ما و فضیلت ما نسبت با سایرین؛ مَا مِنْ نَبِیٍ جَاءَ قَطُّ إِلَّا بِمَعْرِفَةِ حَقِّنَا وَ تَفْضِیلِنَا عَلَى مَنْ سِوَانَا.» (الکافی، ج1، ص437). امام محمدباقر(ع) در روایتی دیگر فرمودند: پیامبران و فرشتگان معتقد به محبت ما هستند؛ مَا مِنْ نَبِیٍ وَ لَا مَلَكٍ إِلَّا وَ كَانَ یَدِینُ بِمَحَبَّتِنَا.»
وی افزود: پیامبران الهی حتی نسبت به جریاناتی که مربوط به اهلبیت(ع) است، شناخت داشتند؛ ماجرای کربلا و عاشورای حسینی از جمله آنهاست. در این باره امام حسین(ع) در روز عاشورا به اصحاب فرمودند: پیامبر(ص) به من فرمود: تو به زودی به سوی عراق سوق داده میشوی و آن زمینی است که پیامبران و اوصیای آنها آنجا را ملاقات کردهاند که عمورا نام دارد؛ یَا بُنَیَّ إِنَّكَ سَتُسَاقُ إِلَى الْعِرَاقِ وَ هِیَ أَرْضٌ قَدِ الْتَقَى بِهَا النَّبِیُّونَ وَ أَوْصِیَاءُ النَّبِیِّینَ وَ هِیَ أَرْضٌ تُدْعَى عَمُورا»؛ لذا باید گفت کربلا کلاس درس انبیاء و محل رشد و تعالی انبیاء و اوصیای ایشان است.
صفیاری ادامه داد: از این جهت،کربلا تنها یک حماسه نیست بلکه یک ایدئولوژی است که تمام انبیا برای تحقق آموزههای آن به طور هدفمند حرکت کردند و آن آموزهها را به پیروان خود آموختند.
منبع:تسنیم