توصیه آیتالله مکارم شیرازی به صداوسیما
مرجع تقلید شیعیان گفت: باید مراقب باشیم چیزی از فرهنگ غرب در صدا و سیما، حتی در حد تقلید از دکور و صحنه یا متن نباشد تا رسانههای ما از راه صحیح منحرف نشوند.
عقیق:آیت الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار با فعالان جبهه فرهنگی انقلاب در صدا و سیمای اصفهان سخن میگفت، اظهار داشت: رسانهها به ویژه رسانههای سمعی و بصری در دنیای امروز جایگاه بلندی داشته و جزو ارکان تاثیرگذار هستند که در صورت به کارگیری، قابلیتهای خوبی دارند.
مرجع تقلید شیعیان افزود: این رسانهها را باید جدی گرفت زیرا مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به وسیله این نوع از رسانه قابل حل یا تخفیف هستند و از این رو باید به آن توجه جدی کرد و مبادا روزی گفته شود که به سبب کمبود اعتبارات از این گونه رسانه استفاده درستی نشده است.
استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: مسئله اصلی چگونگی به کارگیری فناوری مانند رسانههای سمعی و بصری است و هم میتوان از آنها استفاده خوب کرد و هم قابلیت استفاده منفی از آنها وجود دارد که نمونه ای از این استفاده منفی، بمباران هسته ای شهرهای ژاپن توسط آمریکا است که البته سعی بر سرپوش گذاشتن بر آن دارند و این بهانه همیشگی مجرمان است.
آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: از این گونه رسانه و زبان هنر در دستان شما عزیزان صدا و سیما استفادههای خوبی میشود که یکی از آنها فیلمی درباره امام علی(ع) است که میلیونها بیننده پیدا میکند و حتی در نسلهای دیگر اثر میگذارد که این نشان از قدرت هنر است.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به تأسیس و مدیریت شبکه ولایت گفت: این شبکه پوشش خوبی در دنیا دارد و نقد منطقی وهابیت را هدف خود قرار داده است و در این راه تلاش بسیاری کرده و با لطف خداوند متعال، موفقیتهای خوبی نیز کسب کرده است.
استاد عالی حوزه علمیه قم افزود: غربیها برای رسانه فرهنگی را تعریف کردهاند و می گویند هر چه بیشتر مردم را سرگرم میکند، همان را نمایش بدهید و در این راه برای نمایش دادن مسائل خلاف اخلاق و خشونت هیچ مرزی را ندارند تا مردم را سرگرم کرده و مقاصد سیاسی خود را پیش ببرند اما ما در رسانه خط قرمز داریم.
وی تاکید کرد: باید مراقب باشیم چیزی از فرهنگ غرب در رسانههای ما حتی در دکورها و صحنهها و متنهای ما نباشد و از این نکته نباید غفلت کرد تا رسانههای ما از راه صحیح غافل نشوند.
آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: اصفهان مهد علم و مذهب است و باید این موقعیت اصفهان حفظ شود و حرکتهایی که برای متزلزل کردن موقعیت این شهر مهم شروع شده است، به نتیجه نرسد و حسن سابقه و ذهنیت مثبت مردم حفظ شود و البته فقط این مسئولیت شما در رسانه نیست بلکه دیگران نیز مسئولیت دارند اما مسئولیت شما به سبب مشغول بودن در رسانه، سنگین است.
مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرد: مدتی قبل با برخی آقایان در اصفهان جلساتی داشتیم تا آستانه مقدس علامه مجلسی(ره) در اصفهان آباد شود و جایگاهی در شأن علامه مجلسی و دیگر علمای اصفهان ایجاد شود تا مقام و منزلت علمای اصفهان در کنار بقعه این علامه بزرگوار ایجاد شود.
استاد عالی حوزه علمیه قم گفت: ایجاد یک مرکز آموزشی در کنار بقعه علامه مجلسی(ره) با همکاری دستگاهها و سازمانهای مختلف سبب جذب مردم و پیشرفت عقائد مذهبی میشود.
وی افزود: آن چه شما در عرصه پیشرفت دین و مذهب و مبارزه با مفاسد انجام میدهید عبادت محسوب میشود و از خداوند مدد بخواهید تا روز به روز قوی تر شوید.
امام جمعه قهدیرجان نیز در ابتدای این دیدار اظهار داشت: زبان هنر در مواجهه با مهندسان قتل عام فرهنگی بسیار خوب جواب داده است و وقتی سیره اهل بیت(ع) با زبان هنر به مخاطبان عرضه میشود، بسیار مؤثر است.
حجت الاسلام و المسلمین قاسم هاشمی افزود: تولید برنامههای متعدد فرهنگی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر، ساخت سریالهای فاخر درباره شخصیتهای تاریخی و فرهنگی اصفهان و 24 هزار برنامه سازی در حوزه ایثار و شهادت از جمله فعالیت این جمع از رزمندگان جنگ نرم و فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از صدا و سیمای مرکز اصفهان که خدمت شما رسیدهاند.
منبع:فردا