۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۶ : ۱۵
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به عبارت «اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ»، تصریح کرد: معنای لغوی عفت، خودداری و خویشتن داری انسان است.
آیت الله موسوی جزایری، با بیان این که عفت، حالتی بر نفس و جان آدمی است که سبب می شود، شهوت بر انسان تسلط نیابد، اظهار داشت: عفیف بودن، گناه را در برابر انسان زشت و ناپسند جلوه می دهد.
امام جمعه اهواز با بیان این که عفاف زینتی زیبا برای انسان است، گفت: عفت زینتی باطنی است، چرا که سبب می شود تا پیروی نفس خویش را نکند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان، عفت را ایجاد روحیه ای خودباوری در دوری از گناه و شهوت دانست و اظهار داشت: عفت سبب می شود که مؤمن چشم، گوش و زبان خود را از حرام دور نگه دارد.
آیت الله موسوی جزایری، با بیان این که انسان های با حیا و پاکدامن در قیامت آسوده خاطر هستند، گفت: یکی از بالاترین عبادات حفظ پاکدامنی است و ایام معنوی ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای کنترل نفس و تسلط بر جوارح و اعضای بدن است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، به عبارت «واستُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ» اشاره کرد و افزود: قناعت سرمایه ای بزرگ و ناتمام است که سبب می شود عزت همواره همراه با انسان باشد.
وی با بیان این که انسان قانع به دنبال جمع آوری مال زیاد نیست، اظهار داشت: افرادی که به اندوختهی دیگران طمع می کنند و غایت خود را در جایگاه های دنیوی و مال و ثروت می بینند، به فساد و تباهی کشیده خواهند شد.
آیت الله موسوی جزایری به آیات و روایات الهی پیرامون ثروت و مال اشاره کرد و افزود: خداوند در قرآن کریم فرموده است که مال و فرزندان شما وسیله ای برای آزمایش و امتحان الهی هستند.
امام جمعه اهواز با اشاره به عبارت «واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ» تصریح کرد: عدالت و بیان حق و حقیقت مسئله ای بسیار مهم و تضمین کننده سعادت انسان است.
منبع:حوزه