۰۲ بهمن ۱۴۰۳ ۲۲ رجب ۱۴۴۶ - ۵۷ : ۱۰
1. خواندن نماز شب: امام حسن عسکری(ع) به این بابویه مرقوم می دارند که: "علَیکَ بصلاة اللیل، فإن النبيّ(ص) أوصی علیّاً (ع) فقال: یا علي، علیکَ بصلاةَ اللیل، علیک بصلاة اللیل علیک بصلاةاللیل، وَمن استخفَّ بصلاة اللیل فلیس منّا. یعنی: برتو باد بر نماز شب، پیامبر(ص) به امام علی(ع) فرمودند: ای علی بر تو باد به نماز شب،بر تو باد به نماز شب، بر تو باد به نماز شب.
همین یازده رکعت که حتی سوره هم ندارد آثار و برکات عجیبی در دنیا و آخرت دارد که باعث برکت در عمر می شود. پس اگر می خواهید عمرتان با برکت شود نماز شب بخوانید که همه معصومین(ع)،علما و مراجع تقلید ما سفارش به خواندن نماز شب نموده اند.
2. صبر: توصیه دوم امام حسن عسکری(ع) به ابن بابویه صبر است. امام(ع) وی را به صبر در سه چیز دعوت می کند؛ "صبر در عبادت"، "صبر در برابر معصیت"، "صبر در مصیبت". صبر در برابر معصیبت این است که مثلاً وقتی یک جوان صحنه محرکی را در خیابان و کوچه می بیند باید سرش را بیندازد پایین و بگوید لا حول ولا قوه الا بالله و صبر کند و از خدا بخواهد که از راه حلال غریزه جنسی او را براورده سازد. این صبر در برابر معصیت باعث می شود که خدا لذت بندگی را نصیب او گرداند.
3. انتظار فرج:مطلب دیگری که امام حسن عسکری(ع) به ابن بابویه مرقوم داشتند در مورد انتظار فرج است. امام(ع) می فرمایند: بر تو باد به انتظار فرج چون شیعیان ما پیوسته در حزن هستند تا پسرم «مهدی» بیاید. حال اگر کسی به امام عصر عج متصل شد به شادی حقیقی رسیده است؛ فقط کافی است امام زمان(عج) در زندگی ما بیایند. زندگی با اتصال به امام زمان(عج) بهاری می شود.
این واعظ دینی با تأکید بر لزوم توجه به امام زمان(عج) گفت: غروب های دوشنبه ،پنجشنبه و جمعه از خواندن آل یاسین غفلت نکنید.
متن نامه امام عسکری(ع) را می توانید در جلد چهارم کتاب مناقب ابن شهر آشوب صفحه 425 مطالعه نمایید.»
منبع: خبرگزاری ابنا
کدخبرنگار211007