عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۳۹۵۹
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۰
"حجت الاسلام رفیعی" مطرح کرد:
استقبال با شکوه مردم از ضریح اباعبدالله الحسین(ع) سبب تحول در عقاید افراد و مبارزه با افکار انحرافی دشمنان شد، ولی متأسفانه برخی افراد حتی از استادان دانشگاه این اقدام را نوعی بدعت گذاری می دانستند که ممکن است سخنان آن ها از روی جهل یا تهجر باشد.
عقیق: حجت الاسلام "ناصر رفیعی"، عضو هیأت علمی "جامعه المصطفی العالمیه"، در همایش "شور آفرینان حسینی" که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، گفت: امام رضا(ع) در روایتی فرموده «خدا رحمت کند بنده‌ای را که امر ما را زنده کند و اگر مردم امر ما را یاد بگیرند از ما پیروی خواهند کرد».

وی اضافه کرد: ما باید امر اهل‌بیت(ع) را به صورت قلبی، لسانی و عمل احیا کنیم، همانند "هشام بن مالک" و "دعبل خزایی" که با قلب، زبان و عمل خود امر ائمه(ع) را احیا می کردند و مورد احترام این بزرگواران بودند.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: پیامبر(ص) در روایتی فرموده «شفاعت من در قیامت به کسانی که اهل بیت(ع) من را یاری می کردند، حوائج آن ها را برطرف می کردند، با زبان و دست از اهل بیت(ع) دفاع می کردند و آن ها را با قلب دوست داشتند، می رسد».

حجت الاسلام رفیعی با بیان این که ما وظیفه داریم تا به صورت قلبی، لسانی و عملی اهل‌بیت(ع) را یاری کنیم، اظهار داشت: اگر قلب فرد از حسادت، ریا و دغل خالی باشد و تنها برای رضای خدا کار را انجام بدهد، بهترین کمک و یاری را به اهل بیت(ع) رسانده است.

وی بیان کرد: روز اربعین خدمت مقام معظم رهبری منبر داشتیم، بعد از منبر رفتیم پایین و نشستیم برای ناهار،  جلسه خلوت‌تر از محرم بود، این آقا که مداحی می‌کرد آمد جلوی آقا نشست و دست یک فرد را گرفت و آورد گفت ایشان شاعر است، امروز این شعرهایی را که من گفتم ایشان سروده است.

حجت‌السالام رفیعی ادامه داد: مقام معظم رهبری خیلی آن جوان را تکریم کرد، آن‌ جوان گفت صدا و سیما به ما میدان نمی‌دهد، آقا ناراحت شد و فرمود« صدا و سیما را چه‌کار داری؟ نخواهید توی صدا و سیما بروید، نخواهید تابلو شوید، تو برای خدا بخوان و شعر بگو.»

وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند: «من یک وقتی خط می نوشتم و فکر می کردم خطم خیلی قشنگ است! ولی وقتی خط خودم را با خط یک خطاط مقایسه کردم، دیدم خط من با خط خطاط 10 درجه فاصله دارد.»

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه(ص) تصریح کرد: اگر در کارهایی که انجام می‌دهیم رضای خدا را در نظر داشته باشیم ماندگار خواهیم شد.

این استاد حوزه و دانشگاه نصرت زبانی را دومین شیوه یاری رساندن به اهل‌بیت(ع) دانست و ابراز داشت: بیان فضایل ائمه(ع) در منابر و سرودن اشعار و مداحی درباره این بزرگوارن نصرت زبانی است و باید توجه داشت که این عرصه بسیار خوب و آسیب پذیر است.

وی اضافه کرد: باید مراقب باشیم هر مطلبی را به زبان جاری نکنیم، از نیش زدن، کنایه نسبت به دیگران و فحش دوری کنیم و در مداحی های خود از اشعار پرمفهوم استفاده کنیم.

حجت الاسلام رفیعی با اشاره به استقبال پرشکوه مردم ایران در هنگام انتقال ضریح مقدس سیدالشهدا(ع) به کربلا گفت: استقبال با شکوه مردم از ضریح اباعبدالله الحسین(ع) سبب تحول در عقاید افراد و مبارزه با افکار انحرافی دشمنان شد ولی متأسفانه برخی افراد حتی از استادان دانشگاه این اقدام را نوعی بدعت گذاری می دانستند که ممکن است سخنان آن ها از روی جهل یا تهجر باشد.

وی اضافه کرد: خداوند متعال در قرآن کریم شتری که جهت قربانی علامت گذاری شده است را از شعائر الهی می داند و چگونه ممکن است ضریح سیدالشهدا(ع) از شعار الهی نباشد و باید گفت این سخن که استقبال از ضریح امام حسین(ع) بدعت است سخن برخی افراد است که خود را به روشن فکری زدند است.

این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: نباید با عقاید مردم بازی کرد نباید شبهه ایجاد کرد و جای تعجب دارد که برخی افراد نسبت به داستان های کوروش کبیر و اسکندر که در کتاب ها بیان شده قسم می خورند ولی نسبت به اهل بیت(ع) شبهه ایجاد می کنند!
حجت الاسلام رفیعی رعایت تقوا را کمک عملی شیعیان نسبت به اهل بیت(ع) خواند و گفت: توجه به نماز اول وقت، غرق نشدن در مسائل مالی و مواظب بودن در چالش های اقتصادی و مالی از بهترین راه های یاری رساندن به اهل بیت(ع) است.

وی افزود: در روایتی آمده مردم سه دسته هستند؛ گروهی می خواهند به وسیله ائمه(ع) به شهرت برسند، گروهی ائمه(ع) را وسیله کار خود قرار می دهند و گروهی نیز تنها هدفشان بزرگ شدن اهل بیت(ع) است نه خودشان.

وی تأکید کرد: متأسفانه برخی از منبری‌ها و مداحان، اهل بیت(ع) را وسیله شهرت خود قرار داده و به وسیله این بزرگوران می خواهند به ثروتی برسند .حتی در برخی مواقع دیده می‌شود که برای رفتن به مجالس اهل بیت(ع) مبلغی را تعیین می کنند و این سبب ایجاد دید منفی مردم نسبت به دیگر مداحان و مبلغان می شود و به خدا قسم من در طول بیست و پنج سالی که به منبر رفتم حتی یک بار نیز مبلغ آن را تعیین نکردم و اگر فردی در این باره از من غیبت کند، حلال نمی کنم.

عضو هیأت علمی جامعه المصلفی العالمیه(ص) با بیان این که باید هیئات مذهبی هر شهری یک هیأت علمی داشته باشند ابراز داشت: مقام معظم رهبری می فرمایند «منبرها را منصوص به روایت و آیات قرآن کنید ولی به گونه ای نباشد که در یک منبر بیست یا سی روایت بخوانید بلکه روایت را برای مردم توضیح بدهید».

وی اضافه کرد: همچنین نباید منبرها به بیان مسائل سیاسی باشد، البته تذکر خوب است ولی تخریب و کوبیدن قوای سه گانه که پایه های نظام اسلامی هستند کار درستی نیست به ویژه زمانی که ما در بطن مسائل سیاسی نیستیم، همچنین استفاده از برخی از تشبیهات در مورد رؤسای قوا که از سوی برخی منبرها و مداحان بیان می شود پسندیده نیست، البته به نظر ما هر فردی با هر جایگاه و مقامی که دارد اگر روبروی مقام معظم رهبری بایستد مطرود است و ملاک برای ما رهبری است.

وی در پایان بیان داشت: همگی ما عضو یک نظام هستیم و همان گونه که اسلام می‌فرماید باید با یک‌دیگر هماهنگ باشیم و در کارها یاری رسان یک دیگر باشیم.
منبع:خبرگزاری مشرق 
کد خبرنگار:211005


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین