۰۵ آذر ۱۴۰۳ ۲۴ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۶ : ۰۷
عقیق: مراسم
مناجات خوانی و سخنرانی شب بیست و چهارم ماه مبارک رمضان در مهدیه تهران
برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین قرنی سخنرانی کرد و حاج
مهدی سماواتی به مناجات خوانی پرداخت.
_ انسان متحمل امانت شد. سؤال این است که این امانت چه بوده است و حقیقت آن چیست؟ ابعاد متعددی مطرح می باشد که یک بعد با دو سه عنوان در این باب است که حقیقت این امانت تکلیف است. یا به عبارتی دین است. کسی که از عهده تکلیف برآمد، امین الله می شود.
_ انسان کامل امین الله است. امیرالمؤمنین و ائمه طاهرین امین الله هستند. کسی که تخلف از تکلیف کرد این جا دو صورت دارد یا این که این تخلف از روی عصیان و طغیان است که مردود می شود . گاهی این تخلف از روی سهو و جهل و نسیان است که جهود می شود. بنابراین دین و تکالیف دینی امانت الهی هستند.
_ امین الله بستگی به رعایت موازین دینی و تکالیف الهی دارد. تکلیف از منظری به سه بخش تقسیم می شود. یک بخش تکلیف نسبت به خالق است. در آموزه های دینی و فرهنگ اسلامی و درک الهی یک سری تکلیف ما نسبت به خدا داریم. کسی که از عهده تکلیف نسبت به خدا برآید امین الله می شود.
_ تکلیف نسبت به خدا به دو بخش اساسی تقسیم می شود. یک بخش معرفت الهی و شناخت خدا می باشد.ما تکلیف داریم که نسبت به معارف حق تعالی و خدا شناسی تلاش و زحمت بکشیم و درجات معرفت خودمان را نسبت به ساحت ربوبی بالا ببریم. معیار ارزش گذاری عبادات معرفت است. پشتوانه معرفت اکسیر ارزش گذاری عبادت است.
_ تکلیف دیگر ما نسبت به حق تعالی عبادت است. تکلیف عبادی مانند روزه و حج و زکات و خمس می باشد. این ها همه مصداق پرستش است. پرستش و سجده خاص خدا می باشد. ما حق نداریم جز خدا را بپرستیم و عبادت کنیم. واژه پرستش مخصوص خدا می باشد. پرستش غیر از خدا حرام است.