کد خبر : ۲۰۴۷۶
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۴:۴۳

تشرف15عالم اهل‌سنت به حرم امام رضا(ع)

15نفر از علمای اهل سنت کشورهای افغانستان، عراق و لبنان روز پنجشنبه به حرم مطهر امام هشتم شیعیان مشرف شدند.
عقیق: 15 نفر از علمای اهل سنت کشورهای افغانستان، عراق و لبنان روز پنجشنبه ضمن تشرف به حرم مطهر رضوی از موزه قرآن، کتابخانه مرکزی، مرکز نمایشگاه ها و همایش های آستان قدس رضوی دیدن کردند.

یکی از علمای اهل سنت افغانستان در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران، حرم مطهر رضوی را مدینه فاضله و نخستین منزلگاه عشق خود عنوان کرد.

حاجی عتیق الله انصاری رییس روضه شریف منسوب به حضرت امام علی(ع) در استان بلخ افغانستان گفت: همه ائمه معصومین(ع) از خاندان نبوت هستند و نزد ما از احترام و جایگاه والایی برخوردار می باشند.

وی افزود: وقتی می خواستم به مشهد و حرم مطهر رضوی مشرف شوم بسیاری از دوستان و آشنایان به من التماس دعا گفتند.

وی اظهار داشت: مشهد مقدس و حرم مطهر رضوی از جمله مکان های مقدس است که بعد از مکه مکرمه و مدینه منوره، مورد توجه بسیاری از مسلمانان جهان می باشد و بسیاری از مردم افغانستان از سفر به مشهد مقدس به عنوان حج فقرا یاد می کنند.

وی آستان قدس رضوی را مهد تشیع در جهان اسلام دانست و گفت: برقراری روابط دوستانه با کشورهای اسلامی مانند افغانستان موجب اتحاد هر چه بیشتر مسلمانان جهان بویژه اتحاد اهل سنت با شیعه و مانع تفرقه افکنی یهود و نصاری بر ضد دین اسلام می شود.

وی اظهار داشت: اتحاد اهل سنت و شیعه باید به صورت جدی پیگیری شود و مسلمانان جهان برای برقراری ارتباط محکم و ناگسستنی بین این دو مذهب باید همیشه و در تمام طول سال برای رسیدن به وحدت تلاش کنند.

وی گفت: اتحاد شیعه و سنی موجب برقراری آرامش و امنیت در جوامع اسلامی می شود و در صورت عدم تحقق آن، تزلزل و انحراف در جوامع اسلامی بوجود می آید.

رییس روضه شریف منسوب به حضرت امام علی(ع) در بلخ گفت: آستان قدس رضوی یکی از مجهزترین مکان های مذهبی در جهان می باشد و وجود موزه های مختلف و غنی، مراکز بهداشتی و درمانی و سهولت رفت و آمد به این مکان مقدس از ویژگیهایی است که حریم ملکوتی حضرت امام رضا(ع) را از سایر اماکن مذهبی جهان متمایز می کند.

وی با اشاره به اینکه کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی مجموعه ای بسیار غنی از معارف اهل بیت (ع) است، افزود: در این کتابخانه بیش از دو میلیون جلد کتاب در زمینه علوم اسلامی موجود است که وجود این کتابها در نشر علوم دینی بسیار موثر است.

منبع:ابنا


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین