۰۴ آذر ۱۴۰۳ ۲۳ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۳۰ : ۰۵
سایتها این را ضربالمثل کنند
حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی، معلم اخلاق و مفسر قرآن درباره این موضوع گفت: من خودم اهل سایت چک کردن و ... نیستم، اما یکی گفت چنین مطلبی را در سایت خود نوشتهاید.
وی افزود: میخواستم بگویم اگر تعبیری کردیم که نصفش را گفتیم و نصفش را نگفتیم، این بدآموزی دارد. یعنی یک چیزی تیتر بزنیم، بعد یک چیز دیگری بنویسیم، آن وقت میگویند دارند ما را گول میزنند.
این معلم پیشکسوت قرآن با ذکر یک مثال ادامه داد: یک زمانی کسی میخواست برای شخصی شعر بخواند که «عبدالملک! خرجی بده میخواهم بروم کربلا». گفت» :یا عبدالملک خر! جی بده تا بروم کربلا». یعنی «خر» را یک طرف میگذاشت، «جی» را یک طرف دیگر. (با خنده)
وی افزود: حالا سایتها به عنوان دستهگلهایی که آب میدهند، میتوانند این نمونه را ضربالمثل کنند.
هدیه 100 میلیونی که نصیب کسی نشد
حجتالاسلام قرائتی درباره موضوع سکههای هدیه گفت: یک زمانی ما گفتیم هر کسی چنین کاری (تبلیغ نماز) کند، جایزهاش میدهیم و چون چنین کسی پیدا نشد، سکهها جای دیگری خرج شد.
وی ادامه داد: یک بار هم اعلام عمومی کردیم که اگر کسی پیدا شود هر جای قرآن را باز کردیم و توانست تفسیر کند، یک خانه برایش میخریم. 100 میلیون هم داشتیم و میخواستیم برای یک طلبه که مسلط به تفسیر باشد یک خانه بخریم. با آقای بوشهری(رئیس حوزههای علمیه) هم صحبت کردیم، در فیضیه و جاهای دیگر هم صحبت کردیم.
این استاد اخلاق افزود: من با کسی قرار نگذاشتم، یک زمانی پولی بود برای تفسیر بود، اما کسی پیدا نشد و ندادیم. «نداد» با «مردمی که شرکت نکردند «فرق دارد. وقتی میگویید قرائتی نداد، یعنی چه؟ یعنی خودش خورد! یک وقت هم میگویید کسی پیدا نشد در امتحان شرکت کند. چون کسی پیدا نشد، جایزهاش هم سوخت. سوخت معنایش این نیست که من دارم و به او ندادم.
حجتالاسلام قرائتی در پایان تأکید کرد: در انتشار اخبار کمی بیشتر دقت کنید، هم برای قبر و قیامتتان و هم برای دنیایتان.
منبع:فارس