پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۰۲:۴۴

۱۴۰۴/۰۱/۳۱
استاد مجاهدی:

مداحان و شاعران باید تربیت‌شده مکتب عالمان بزرگ دین باشند

استاد مجاهدی با تأکید بر ضرورت آموزش ستایشگران در محضر علمای دین، گفت: مداحان و شاعران باید تربیت‌شده مکتب عالمان بزرگ دین باشند و از بهره‌گیری از منابع ضعیف و بی‌اعتبار در سروده‌ها و مدیحه‌سرایی‌ها پرهیز کنند.
کد خبر : ۱۳۲۹۵۹

عقیق:محمدعلی مجاهدی در آیین تجلیل از دو چهره شاخص و پیشکسوت مداحی، حاج غلامرضا سازگار و حاج رضا عاصی که به همت هیئت خادم‌الرضا علیه‌السلام در مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام قم برگزار شد، اظهار کرد: توفیق حضور در این مجلس را شکرگزارم و بر این باورم که هرچه داریم، از قرآن و اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام داریم؛ چراکه ایشان زبان و حقیقت وحی را به‌درستی می‌شناسند.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل اخلاص در اثرگذاری مداحی افزود: اخلاص یک کیمیا است؛ هرچه مداح از آن بیشتر بهره‌مند باشد، بیانش در دل و جان مردم نفوذ بیشتری خواهد داشت.

مجاهدی در ادامه با تمجید از اشعار استاد غلامرضا سازگار عنوان کرد: ایشان از پیشتازان شعر ولایی در کشور هستند که عمر خود را بی‌وقفه وقف ترویج فرهنگ اهل‌بیت علیهم‌السلام کرده‌اند.

وی با اشاره به نقش تربیتی سازگار در تربیت نسل‌های مداح گفت: بسیاری از مداحان نام‌آشنا امروز، شاگردان استاد سازگارند و از بیان و مرام او درس آموخته‌اند که بی‌تردید، چنین خدمتی پاداشی عظیم در پیشگاه اهل‌بیت خواهد داشت.

این شاعر آئینی درباره شخصیت حاج رضا عاصی نیز گفت: ایشان از ستایشگران بی‌ریا و مخلصی است که مدیحه سرایی‌اش به دلیل اخلاص درونی، تار و پود وجود انسان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی با اشاره به ثبات قدم عاصی در مسیر اهل‌بیت علیهم السلام افزود: استاد عاصی در طول ۶۰ سال خدمت به ساحت مقدس اهل‌بیت علیهم‌السلام حتی دچار کوچک‌ترین لغزش فکری یا رفتاری نشده و در مسئله تبری و تولی، نمونه‌ای بی‌نظیر به شمار می‌رود.

این شاعر برجسته آئینی کشور در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به آسیب‌های احتمالی در عرصه ستایشگری اهل‌بیت علیهم السلام گفت: ما با افرادی که به نام نوآوری، سخنانی با رنگ و بوی بدعت‌گونه مطرح می‌کنند و با اصول مکتب تشیع همخوانی ندارد، همراه نیستیم.

وی تصریح کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر، در برخی اشعار نشانه‌هایی از غلو، مضامین شرک‌آلود و مطالب فاقد سند دیده می‌شود که این امر با روح تعالیم اهل‌بیت علیهم السلام و مکتب تشییع در تضاد است.

استاد مجاهدی با تأکید بر ضرورت آموزش ستایشگران در محضر علمای دین افزود: مداحان و شاعران باید تربیت‌شده مکتب عالمان بزرگ دین باشند و از بهره‌گیری از منابع ضعیف و بی‌اعتبار در سروده‌ها و مدیحه‌سرایی‌ها پرهیز کنند.

 

منبع:حوزه


گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها