عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۱۲۵۰۲۹
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۷
استاد قرائتی:
حجت‌الاسلام قرائتی با بیان اینکه امتیاز جمهوری اسلامی دینی بودن آن است، گفت: بسیاری علوم در کشورهای دیگر هم هست و هنر ما این است که علوم را بیاموزیم و رابطه خوبی هم با خدا داشته باشیم.

عقیق: نشست خبری بیست و نهمین اجلاس نماز با حضور حجت‌الاسلام محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور در ساختمان شهید رجایی وزارت کشور برگزار شد.

نماز فقط برای اسلام نیست و همه ادیان مردم را به نماز دعوت می‌کنند

در این برنامه قرائتی طی سخنانی با بیان اینکه مسأله نماز برای اسلام نیست، گفت: از آدم تا خاتم بشر را به نماز سفارش کرده‌اند و نماز در مکتب همه انبیاء وجود دارد.

وی درباره راه‌اندازی ستاد اقامه نماز گفت: مسجد ارگان‌ها و مسئولانی دارد مثل امور مساجد اما آنچه مسئول نداشت نماز بود، در این راستا ما با اشاره رهبر‌ معظم انقلاب ستاد نماز را تشکیل دادیم. ما بودجه هم نداریم و اجلاس را هم با کمک دیگر نهادها برگزار می‌کنیم.

برگزاری اجلاس نماز با پیام رهبر انقلاب و سخنرانی رئیس جمهور

قرائتی درباره مهمانان اجلاس امسال گفت: در اجلاس امسال رهبر معظم انقلاب پیام می‌دهند و رئیس جمهور هم سخنران برنامه هستند و مسئولان فرهنگی هم حضور دارند. وزارت کشور هم پای کار است این وزارت مؤثر است و می‌تواند در ترویج نماز کارهای خوبی انجام دهد.

رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه اجلاس چند سال به خاطر کرونا تعطیل شد، گفت: امسال پس از دو سال اجلاس برگزار می‌شود، کارهایی هم شده کتاب‌هایی منتشر شده مساجدی ساخته شده، آموزش و پرورش مدرسه نمازخانه می‌سازد. نمازخانه‌ها قبلاً دخمه بود الان نمازخانه‌ها جاهای تمیزی است و مساجد خوبی در جاده‌ها ساخته شده است.

محور اجلاس امسال دانش‌آموزان و دانشجویان هستند

قرائتی با بیان اینکه امسال بیست‌ونهمین اجلاس برگزار می‌شود، گفت: امسال اجلاس با محوریت دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود زیرا محور کار ما بچه‌های دانشگاه، دانش‌آموزان و فرهنگیان هستند.

وی ادامه داد: نماز برای من و امثال من نیست و وظیفه ما این است که به نماز رسیدگی کنیم، امتیاز جمهوری اسلامی باید این باشد که به خدا برسیم وگرنه بسیاری علوم در کشورهای دیگر هم هست و هنر ما این است که علوم را بیاموزیم و رابطه خوبی هم با خدا داشته باشیم. نماز خواندن اجباری نیست اما وظیفه داریم کسی که می‌خواهد نماز بخواند امکاناتش را برایش فراهم کنیم.

رئیس ستاد اقامه نماز با اشاتره به اینکه افرادی هستند که حکومت را دست می‌گیرند اما نماز را ضایع می‌کنند، گفت: ان شاالله ما از آن دسته نباشیم و از اقامه‌کنندگان نماز باشیم و امیدوارم هر چه کوتاهی کرده‌ایم خدا ببخشد و از این به بعد درست کار کنیم.

لزوم تشکیل گروه‌های اذان مانند سرود

قرائتی از لزوم گروه اذان در شهر‌ها خبر داد و گفت: در هر شهری گروه تواشیح و سرود هست اما چرا گروه اذان نیست، خواهش می‌کنم فعالان مذهبی پای کار بیایند و هر مسئولی که کاری ازش بر می‌آید برای نماز انجام دهد، مردم و خانواده‌ها کاری کنند، مطمین باشید نماز که باشد بسیاری از مفاسد حل می‌شود.

ارسال ۱۰۰۰ مقاله و ۱۸۰۰ ایده و تجربه به اجلاس نماز

وی درباره فواید برگزاری اجلاس نماز گفت: اجلاس نماز حداقل افراد را به فکر می‌اندازد که باید حرکت کنند، در این اجلاس حدود هزار مقاله و هزار و ۸۰۰ اثر ایده و تجربه به ارسال شده که می‌تواند در ترویج فرهنگ نماز کمک کند.

رئیس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه نماز اگر احیا شود بسیاری کارها درست می‌شود، گفت: همه کمال‌های انسان در نماز است، مانند شیر مادر که همه ویتامین‌ها در آن است. همه چیز در نماز است، من کتابی نوشتم و ۱۵۰ حکمت نماز را در آن آوردم. باید فواید نماز را به مردم نشان دهیم که بیشتر به سمت آن گرایش پیدا کنند.

تدوین سند چشم‌انداز ۲۰ ساله نماز

در ادامه سیداحمد زرهانی دبیر ستاد اقامه نماز گفت: با کمک صاحب‌نظران و اندیشمندان سند ۲۰ ساله برای ستاد اقامه نماز را تدوین کردیم که در سایت ستاد اقامه نماز می‌توانید ببینید و متناسب با آن سند میانی با عنوان سند ۵ ساله برای استان‌ها تدوین شده است.

وی در خصوص ترویج نماز در جامعه گفت: امروز در دستگاه‌ها ستاد و شورای نماز داریم و در استان ها هم شورای اقامه نماز داریم. در آموزش و پرورش تا قبل از کرونا ۱۷ هزار طلبه در مدارس نماز اقامه می‌کردند و الان دوباره احیا شده و بیش از ۲۲ هزار طلبه در مدارس نماز اقامه می‌کنند.

برگزاری اجلاس با موضوع نماز، مدرسه، دانشگاه، خانواده و معلمان آینده

دبیر ستاد اقامه نماز گفت: اجلاس بیست و نهم با موضوع نماز، مدرسه، دانشگاه، خانواده و معلمان آینده برگزار می‌شود و ستاد اقامه نماز، وزارت کشور، دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش برگزارکننده اجلاس هستند، همچنین هزار مقاله و هزار و ۸۰۰ مطلب، تجارب و ایده به دست ما رسیده است، در فراخوان اجلاس ۲۱ محور مطرح شد و آثار بر اساس آن به دست ما رسید و مورد داوری و مطالعه گرفت، اهم آثار در اجلاس در اختیار قرار عموم قرار می‌گیرد.

در ادامه باقری مدیر‌کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: اجلاس امسال نماز فرصتی است برای فرهنگ‌سازی نماز در بین کودکان و نوجوانان به ویژه دانش‌آموزان و به همین دلیل وظایف ما سنگین است. در سال تحصیلی جاری ۷۰۰ هزار دانش‌آموز دختر و ۶۶۰ هزار دانش‌آموز پسر در آستانه تکلیف داریم و برای جشن تکلیف آنها در حال برنامه‌ریزی هستیم.

برگزاری مسابقه نماز در شبکه شاد

وی با بیان اینکه همزمان با اجلاس، مسابقه نماز را هم در شاد شروع کردیم، گفت: همزمان با برگزاری اجلاس علاوه بر حضور رسانه‌ها در کنار اجلاس، استودیوی شاد را هم داریم و معلمان و دانش‌آموزان را در اجلاس سهیم می‌کنیم تا اجلاس را به خوبی در سراسر کشور گسترش دهیم.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
مطالب مرتبط
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین