۰۱ آذر ۱۴۰۳ ۲۰ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۲ : ۲۳
عقیق: محمد جواد توسلی مدیر روابط عمومی مرکز موسیقی مأوا با اشاره به استقبال مخاطبان دهه هشتادی و دهه نودی از پویش عزیزم حسین(ع)، توضیح داد: در سال 1400 دو پویش به نامهای «دریای آرامش» و «عزیزم حسین(ع)» داشتیم که خوشبختانه بازخوردهای گستردهای از مخاطبان دریافت کردیم و خداروشکر توانستیم در کنار تولید آثار، جریان پویا و زندهای را بین بچهها ایجاد کنیم که در کنار گوش دادن به این آثار سرودی یا نقاشی حرم بکشند و یا با حفظ کردن شعر و ملودی و اجرای آن برای ما ویدئو بفرستند.
توسلی با اشاره به نماهنگ «دهه هشتادیها» نیز عنوان کرد: هر رده سنی اقتضائاتی دارد و ما هم نمیتوانیم تمام محصولات خود را معطوف به یک قشر خاص از مخاطب کنیم. دهه هشتادیا قابل دفاع بود چون هم مخاطب نوجوان آن را پسندید، هم در خود کلیپ اعتراض نوجوان نشان داده شد، هم خوش رنگ بود و هم به ادبیات نوجوان نزدیک بود و هم تلاش کرده بود تا پیوند نسل جدید و نسل قدیم را زیر بیرق مقدس سیدالشهدا به نمایش بگذارد.
وی در ادامه افزود: ساختارشکنی و کار نو کردن سخت است و بدیهی است که تنها مشق نانوشته بی غلط خواهد بود. برای ما نیز آسانتر بود که بنشینیم و صرفا تحلیلگر و منتقد تولیدات وارداتی برای دهه هشتادیا و دهه نودیها باشیم اما تصمیم به حرکت گرفتیم.
مدیر روابط عمومی مرکز موسیقی ماوا افزود: تاکنون نزدیک به 6 هزار ویدئو برای ما در پویش «عزیزم حسین» ارسال شده است و پیش بینی میکنیم تا انتهای ماه مبارک رمضان این عدد به هفت هزار نیز برسد. برکت این کار لطف و نگاه محبت آمیز امام حسین علیهسلام بود و ما حتی در خواب هم نمیدیدیم که چنین بازخوردی را بگیریم.
توسلی در بخش دیگری از صحبتهای خود ضمن بیان اینکه میتوان با زبان و فرم جدید، کارهای زیاد و تاثیرگذاری را برای نسل جدید جامعه تولید کرد، گفت: براساس برنامهریزیهایی که انجام گرفته، در تلاش هستیم تا آثار تولید شده در مرکز موسیقی مأوا صرفاً محدود به یک بخش از مخاطبان نباشد و هر اثری برای جامعه مخاطبان هدف آن اثر تولید شود. کما اینکه در ایام ماه محرم هم برای دو قشر متفاوت کودک و نوجوان محصول ارائه کردیم و سعی کردیم متناسب با ذائقه های مختلف محصول داشته باشیم. نماهنگ «گره» و پویش (دریای آرامش) برای بخشی از این مخاطب تولید شد و نماهنگ «دهه هشتادیا» برای بخش دیگری از مخاطبان کودک و نوجوان، با حال و هوای دیگر و ادبیاتی دیگر تولید شد.
وی در ادامه تاکید کرد: اکنون نیز به دنبال این هستیم که انشاالله با توجه به استقبال خانوادهها و همچنین بچههای دهه نودی و دهه هشتادی مراسمی بزرگ برای پویش عزیزم حسین(ع) ترتیب دهیم تا هم مراسم قرعه کشی کربلای معلی برگزار شود و هم اجرای میدانی بزرگی با حضور بچهها داشته باشیم.
مدیر روابط عمومی مرکز موسیقی ماوا با بیان اینکه این پویش ابعاد بین المللی پیدا کرده است، توضیح داد: نکته قابل توجه دیگری نیز در پویش «عزیزم حسین» این است که علاوهبر بچههای دهه هشتادی و دهه نودی ایرانی، از کشورهای دیگر دنیا مثل آمریکا، آلمان، بلژیک، افغانستان، لبنان، عراق و امارات نیز در این پویش شرکت کردهاند و برای ما ویدئو ارسال کردند.
وی افزود: تعداد قابل توجهی از بچه ها نقاشیهای خود را از سراسر کشور برای ما پست کردند و ما در حال حاضر به برپایی نمایشگاه نقاشیِ حرم، در تهران و کربلای معلی فکر میکنیم و تصمیم داریم تا نزدیکی ماه محرم نمایشگاه بزرگی از این آثار را داشته باشیم.
وی در انتها با بیان اینکه استقبال از تولیدات اخیر در حوزه کودک و نوجوان خیلیها را وسوسه خواهد کرد تا به سمت تولید آثار کودک حرکت کنند، گفت: نوجوانان تقریباً بخش فراموش شده تولیدات رسانهای در کشور ما هستند و ما امیداوریم اکنون که همراهی و استقبال خوب قشر کودک و نوجوان را داریم و توانستیم تا حدی اعتماد و توجه آنها را جلب کنیم. اینطور نشود که نهادها و ارگان های مختلف با تولیدات سفارشی و ارائه محصولاتی کم کیفیت با پرداختهای ضعیف و سطحی موجب بسته شدن این راه ارتباطی با این جنس مخاطب شوند.
منبع:تسنیم