کد خبر : ۱۱۰۰۳۵
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹
سردار حاج حسین یکتا:

رهبر انقلاب منتظر ارائه "طرح مدیریت و ارتقای نیروهای انقلابی" برای صدور فرمانند

فرمانده قرارگاه جهادی بنیاد کرامت امام رضا از مطالبه طرح ساختار مدیریت جدید ارتقای نیروهای انقلابی از سوی رهبر انقلاب خبر داد و گفت: حضرت آقا فرمودند که طرحش را آماده کنید و من فرمان رهبری برایش صادر می‌کنم.

عقیق:افتتاحیه نخستین اجلاس ملی اصحاب اندیشه بعدظهر چهارشنبه (13آذرماه) با حضور سردار عزیز جعفری، سردار حسین یکتا، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، آیت‌الله میرباقری، استاد علی‌اصغر طاهرزاده، حجت‌الاسلام علی ذوعلم و جمعی از فعالان فکری، فرهنگی، اجتماعی انقلاب اسلامی در مجتمع آدینه برگزار شد. این اجلاس که سومین روز برگزاری خود را پشت سر می‌گذارد همراه با گفت‌وگوهای میان فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و اساتید در حال برگزاری است.

در این اجلاس محمد چکشیان (دبیر اجلاس ملی اصحاب اندیشه)گفت: هشت سال از آغاز تلاش برای تشکیل جبهه فرهنگی-اجتماعی انقلاب اسلامی سپری شد و این نهال نوپا امروز شبکه‌ای فراگیر در موضوعات مختلف و عرصه‌های تخصصی متعدد به وسعت فراگیر جغرافیای پهناور ایران شده است تا جایی که امروز می‌توان رد پای این شبکه بزرگ را در همه استان‌ها و اکثر حوزه‌ها مشاهده و حس کرد.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب در دیداری که به حسب آغاز کار جبهه فرهنگی-اجتماعی انقلاب در سال 92 صورت گرفت، فرمودند: «من خیلی چشم انتظار شما بودم» و تأکید کردند: «چنین کار بزرگ و گسترده‌ای نیازمند پشتوانه فکری و نظری محکمی است وگرنه تشکیلاتتان در درون خودش ممکن است دچار رکود و ارتجاع شود.»

دبیر اجلاس ملی اصحاب اندیشه گفت: ضرورت تشکیل چنین اجلاسی با توجه به هشدار و تأکید حضرت آقا مبنی بر توجه به امور نظری و نرم‌افزاری، احساس و تشکیل شد که اکنون حدود 180 اثر واصله نظیر مقاله مکتوب و محصولات تصویری و... به این اجلاس رسیده و مورد بررسی قرار می‌گیرند.

همچنین آیت الله میرباقری گفت: بیانیه گام دوم می‌تواند منشوری فکری باشد که نیروهای انقلاب را به انسجام فکری برساند و در مقاصد پیش‌رو هماهنگ کند؛ نیروهای آتش به اختیار باید به هماهنگی فکری برسند.

وی گفت: باید گام دوم در مقیاس گام اول که انقلاب اسلامی بود بزرگ و وسیع باشد. ما باید به سمت حکومت جهانی اسلام حرکت کنیم و گسترش انقلاب اسلامی در گروی آن است.

آیت‌الله میرباقری گفت: یکی از مراحلی که ما در حال گذر از آنیم مرحله تحریم اقتصادی است که یکی از ابزارهای بزرگ برای مهار کردن است. آنچه که در مرحله بعد با آن مواجهیم نفوذ در مرحله تصمیم‌سازی است؛ حضرت آقا هم مکرر از این نفوذ بحث کردند. این نفوذ به دو شکل است 1-خیانت؛ به جای نفوذ در تصمیم‌گیری‌ها، در تصمیم‌سازی‌ها نفوذ کردن 2-نفوذ نرم؛ کل عقلانیتی که تصمیم‌سازی را پشتیبانی می‌کند صوت سکولار پیدا کند. چالش دوران ما این نوع نفوذ است.

در این نشست سردار حسین یکتا گفت: یکی از مشکلات اساسی که ما در جبهه فرهنگی انقلاب با آن مواجه شدیم این بود که مراکز راهبردی و فکری ما صرفاً به عنوان راهبرد مطمح نظر قرار گرفت و نسبت امور راهبردی در راستای امور کاربردی به فراموشی سپرده شد.

وی گفت: مشکل اصلی ما در حیطه پژوهش است و مادام که پژوهش دقیقی صورت نگیرد ساختن و ایجاد کردن، با مشکل مواجه می‌شود. برای نمونه ما به تیم‌های اندیشه‌ورز در عرصه آینده پژوهشی نیازمندیم و مرحله آینده‌سازی پس از پژوهش رقم می‌خورد.

فرمانده قرارگاه جهادی بنیاد کرامت امام رضا(ع)گفت: افق اندیشه رهبر معظم انقلاب در سطوح بلند و ژرفی همچون الگوی و شیوه حکمرانی نوین است. در جلسه اخیری که ما همراه تیم‌های جهادی به خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدیم، من خدمتشان عرض کردم که ما در ساختار اداره و مدیریت جدید و ارتقای نیروهای انقلابی در این سطح باید به سمت این نکته برویم که نسل دهه 1360 فرمانده میدان، دهه 1370 میدان‌دار، دهه 1380 پیاده نظام و دهه 1390 نیروی احتیاط بشوند و برای این کار به ساختار حرفه‌ای و پیچیده‌ای نیازمندیم. حضرت آقا در پاسخ فرمودند که طرحش را آماده کنید و من فرمان رهبری برایش صادر می‌کنم.

حسین یکتا گفت: ما به تولید و تدوین دانش برای حکمرانی جدید نیازمندیم و این نیاز که در تجربه تاریخی ما ریشه دارد در سراسر ملل جهان نظیر حشد الشعبی عراق، سوریه و... خواهان دارد و خلأش احساس می‌شود.

وی گفت: حضرت آقا در بیاناتشان از بازگشت به دهه 1360 سخن گفتند. باید تأمل کرد که این بازگشت به چه معنا است. بازگشت به فضای دهه 1360 یعنی مسئولین و انقلابیون نفت را به در منزل مردم می‌بردند، یعنی جمع قلیلی مشکلات کثیری را حل می‌کردند، یعنی همدلی، برادری و یکدلی افراد، یعنی اجتماع نیروها با وجود تمام اختلافاتشان، حول محور بیانیه گام دوم.

آیت الله عابدینی نیز در دومین شب اجلاس ملی اصحاب اندیشه، در خصوص مبانی تشکیلات اسلامی گفت: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم با تأکیدی که بر مسئله "اخلاق و معنویت" کردند بابی برای مبانی تشکیلات اسلامی گشودند. حضرت آقا معتقدند که اساس انقلاب اسلامی که موجب شد در مقابل فرهنگ غرب بایستد، شاخصه معنویت‌گرایی بود.

وی گفت: نگاه دینی به دنبال کمیت و کثرت صرف نیست بلکه کیفیت و وحدت، مطمح نظر اوست. با این نگاه، بنا است که جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با نگاه توحیدی، حرکتی را در کشور شکل بدهد.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه گفت: لازمه ایجاد جریان و حرکت توحیدی این است که در وهله اول میان اعضای جبهه فرهنگی انقلاب، مناسبات و ارتباط توحیدی برقرار بشود. هرچه وحدت میان اعضای این جبهه در تمام کشور بیشتر شود، نتیجه‌اش نیل به توحید است.

آیت‌الله عابدینی گفت: باید اعضای فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی، با عهد جمعی که میان خویش برقرار می‌کنند و تبعاً محبت را نقطه اتصال میان خود می‌کنند به سمت توحید حرکت کنند و توجه داشته باشند که توحید، کثیر است.

وی با اشاره به داستان حواریون حضرت عیسی(ع) در قرآن کریم گفت: بر اساس نگاه قرآنی که درباره عیسی(ع) و حواریونش در سوره صف مطرح شده است، هرکدام از مؤمنین باید به مثابه کانون‌های متراکم دینداری در شهرها و مناطق مختلف حاضر و شناخته شوند تا مردم، دینداری را لمس کنند.

استاد برجسته اخلاق گفت: راه تأثیرگذاری در تشکیلات به واسطه تشابه‌سازی است که رکن اصلی‌اش محبتی است که در مناسبات رقم می‌خورد. لازمه محبت، رئوف و تواضع بودن در ارتباطات است. باید توجه کرد که نمی‌توان در دایره اخوت و برادری ناموفق بود و در ارتباط با امام معصوم(ع) و ولی الهی، موفق شد.

 

منبع:تسنیم


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین