۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۲ : ۰۷
از این رو با وجود آنکه مدتها از شهادت این بانوی مکرم میگذرد، هر کسی در هر جایگاهی که قرار دارد، به اندازه سهم و جایگاه خویش سعی در بهره از این نور مقدس الهی دارد. حال کیفیت این بهره گاه با توسل و یا ذکر فضایل ایشان و گاه با الگوگیری از رفتارهای عبادی و یا فعالیتهای سیاسی و اجتماعی ایشان نمود مییابد. در هر صورت آنچه از بررسی شخصیت حضرت زهرا(س) حاصل میشود، آن است که این شخصیت برجسته عالم اسلام چهرهای ذو وجوه است که توانست در تمام ابعاد مادی و معنوی رشد یابد و الگوی مناسبی برای انسانهای حقطلب شود.
مرحوم آیتالله هاشمی شاهرودی در
سخنانی ضمن گرامیداشت شخصیت حضرت زهرا(س) گفت: هر چند مقام رفیع و کرامات
بینظیر حضرت زهرا(س) برای ما قابل درک نیست، اما هر نقطهای از زندگی
مبارک آن حضرت سرشار از درسهایی است که میبایست در زندگی همگان الگو قرار
گیرد.
وی فعالیتها، سخنان و مواضع حضرت فاطمه(س) را در تبیین
ولایت مورد اتفاق همه علمای اسلامی دانست و افزود: با توجه به جایگاه
بیبدیل آن حضرت، همین اقدامات از دلایل بسیار متقن برای اثبات ولایت به
شمار میرود.
مرحوم هاشمی شاهرودی موضوع حقوق زن را در اسلام بسیار با اهمیت و مترقی دانست و افزود: زندگی حضرت زهرا(س) در ابعاد مختلف، نمونه بارز جایگاه زن در نظام اسلامی است.
مرحوم آیتالله هاشمی شاهرودی تبیین شخصیت ویژه حضرت فاطمه(س) را نیاز امروز جامعه بشری دانست و بیان داشت: برای تأمین حقوق زن در جامعه الگویی برتر و کاملتر از دختر بزرگوار پیامبر اسلام نداریم و بسیاری از صحبتهایی که درباره توجه به حقوق زن در دنیا مطرح میشود در کاملترین و عالیترین شکل در دین مبین اسلام مورد عنایت قرار گرفته است که با مرور زندگی حضرت زهرا و توجه ویژه پیامبر اکرم به آن حضرت قابل اثبات است.
منبع:تسنیم