06 شهريور 1401 1 صفر 1444 - 23 : 09
کد خبر : ۱۷۷۳۹
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۰
چهارمین شب از مراسم عزاداری دهه دوم ماه صفر در حسینیه فاطمه الزهرا(س)
ولایتمداری یعنی اینکه آدم در مدار ولایت حرکت کند فعلا کسی می تواند در امر ولایت بچرخد که اول ولایت پذیر شده باشد، اول باید منطق خود را با مفهوم امامت سفت کنیم، اول باید ببینیم ولی چه کسی است؟
 گزارش تصویری حسینیه فاطمه الزهرا

 صوت مداحی حاج سعید حدادیان و کربلایی محمد حسین حدادیان 

عقیق: چهارمین شب از مراسم عزاداری دهه دوم ماه صفر با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالحمید شهاب و مداحی حاج سعید حدادیان، کربلایی محمد حسین حدادیان و کربلایی محمد اسداللهی برگزار شد.

نکته هایی از سخنرانی حجت الاسلام شهاب را بخوانید؛

*در مسیر هدف نهایی که خدای متعال آن را قرب خودش معرفی میکند، مسلح شدن به سلوک یک واجب عقلی است. یکی از سلوک و راه ها خود محبت سیدالشهداست به هر میزان که این محبت بیشتر بشود به سیداالشهدا فرمان پذیری بالاتر می رود که هم محب است هم عارف به حق امام خود می شود و هم مطیع امام می شود، لذا در امر زیارات آمده من زارالحسین بکربلا عارفا بحقه.

 *شناخت مسئله بسیار مهمی است. فقط حب خشک و خالی دردی را دوا نمی کند.

*ولایتمداری یعنی اینکه آدم در مدار ولایت حرکت کند فعلا کسی می تواند در امر ولایت بچرخد که اول ولایت پذیر شده باشد، اول باید منطق خود را با مفهوم امامت سفت کنیم، اول باید ببینیم ولی چه کسی است؟ پیامبر فرمود: بعد از امر توحید شما را به ولایت علی علیه السلام سفارش کنم، سلمان می گوید ما احساس کردیم که تبعیت از ولایت علی علیه السلام مثل نماز واجب است و پیامبر آب پاکی را بر دست ما ریخته است و فرمود یا سلمان ولایت علی بر آسمانی ها هم واجب است.

*امامت ریاست عمومی نیست، قرار دادن ولایت توسط خود خداست، حتی پیامبر هم مامور به ابلاغ ولایت علی علیه السلام بوده است، بعضی می گویند من ولایت مدار هستم ولی آنجایی که باید پاکار ولایت باشد نیست.

*مگر دین قرائت نو دارد، مگر درس دانشگاهی است که کسی به روش جدیدی  برسد؟ پیامبر بعد از خود مردم را سپرد به دست 12نفر که این دوازده نفر می توانند جامعه را اداره کنند، دینی که برای وود به سرویس بهداشتی می گوید با فلان پا داخل شو با فلان پا خارج، مگر می شود سر ولایت ما را رها کند به حال خودمان؟


گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: