صفحه نخست

گزارش تصویری

گفت‌و‌گو

سرویس صوت

شعر آیینی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

فارس

قزوین

قم

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

واعظین

شب های دلتنگی

حرف دل

زیر نور ماه

برنامه تلویزیونی عقیق

برنامه موکب

نغمه ساز

صفحات داخلی

۱۳:۰۲

۱۳۹۲/۰۹/۲۵
یک استاد حوزه و دانشگاه تشریح کرد؛

ایمان با انجام چه کاری افزایش می یابد؟

یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: ایمان آن چیزی است که در قلب انسان‌ها جای می‌گیرد، یعنی صرف اینکه فقط به زبان ایمان را بیان کنیم درست نیست باید رفتارمان نیز مؤمن‌وار باشد.
کد خبر : ۱۷۶۲۲

عقیق: راضیه محمدزاده با بیان این‌که «اگر می‌خواهیم واژه مؤمن را به درستی بفهمیم ابتدا باید تعریفی از واژه ایمان داشته باشیم» اظهار کرد: ایمان از ریشه "امنا" می‌آید که به معنای آرامش خاطر و از بین رفتن ترس است. به تعبیر دیگر ایمان همان اذعان، ‌تصدیق و تهذیب است.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) در خصوص ایمان گفت: ایمان معرفت قلبی، اقرار به زبان و عمل توسط اعضا و جوارح است، این بهترین و کامل‌ترین تعریف از ایمان است.

محمدزاده در ادامه با اشاره به صفات مؤمن در خانواده گفت: فرد مؤمن کسی است که در خانواده اعتدال داشته باشد، از افراط و تفریط‌ها پرهیز کند، برای تربیت خانواده وقت زیادی بگذارد، همواره خود را در خدمت زندگی‌اش قرار می‌دهد، توکل بر خدا دارد، حلم و بردباری‌اش را حفظ می‌کند و عمل نیکش او را خوشحال کرده و گناهش او را ناراحت می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های مؤمن سیاسی گفت: مؤمن در سیاست باید زرنگ و زیرک باشد، گول هرکسی را به سادگی نخورد و قدرت تشخیص حق و باطل داشته باشد، بصیرت لازم را در سیاست به دست آورد و سپس وارد عرصه سیاست شود، از رخداد‌ها عبرت بگیرد و از شایعات دوری کند، در برابر کفار انعطاف‌ناپذیر باشد و با مؤمنان با رحمت برخورد کند.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این‌که «مؤمن ازبعد اجتماعی نیز ویژگی‌های زیادی دارد» اضافه کرد: مؤمن در اجتماع با فساد مبارزه کرده، امانتداری را در جامعه ترویج می‌دهد و‌ به امر به معروف و نهی‌ از منکر عمل می‌کند.

محمدزاده در ادامه با اشاره به ویژگی‌های مؤمن از بعد اقتصادی خاطرنشان کرد: مؤمن در بعد اقتصادی ویژگی‌های مهمی دارد مثلا همواره زکاتش را پرداخت کرده، ساده‌زیست است و فقیران را همیشه مدنظر قرار می‌دهد.

وی در ادامه با بیان این‌که «اگر بخواهیم ایمانمان زیاد شود باید کارهای مثبتی انجام دهیم» اظهار کرد: با تفکر و تدبر در مورد نعمت‌های خداوندی، عمل صالح، ‌تلاوت قرآن، نماز و انفاق می‌توانیم ایمانمان را افزایش دهیم.

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان با بیان این‌که «افزایش ایمان تأثیرات مثبت زیادی در زندگی‌مان دارد» گفت: با ایمان جامعه به وحدت می‌رسد و افراد با فساد و انحراف مبارزه می‌کنند، به آرامش روحی و عزت نفس می‌رسند و در موارد مختلف به درستی تفکر می‌کنند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر