صفحه نخست

گزارش تصویری

گفت‌و‌گو

سرویس صوت

شعر آیینی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

فارس

قزوین

قم

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

واعظین

شب های دلتنگی

حرف دل

زیر نور ماه

برنامه تلویزیونی عقیق

برنامه موکب

نغمه ساز

صفحات داخلی

۲۰:۱۱

۱۳۹۲/۰۹/۰۴
تلاش گروه های اسلامی همزمان با اربعین حسینی؛

ثبت،نام امام حسین(ع) در صفحه اصلی گوگل

درخواست کنندگان در ادامه سخنان خود می افزایند: حتی تا به امروز و پس از گذشت قرنها ، ملیونها نفر در این فداکاری امام حسین(ع) مانده اند و تحسینش می کنند زیرا امام به آنها معنی عزت و کرامت را آموخت، نسل به نسل ملیونها نفر یاد شهادتش را گرامی می دارند و هم چنان در نقاط مختلف جهان هر ساله مجالس یادبود برای از دست دادن چنین مردی برگزار می شود.
کد خبر : ۱۶۱۶۸
عقیق: تعدادی از گروه های اسلامی- انسانی در بیانیه ای از شرکت گوگل خواستند همزمان با اربعین حسینی در تاریخ 24/12/2013 نام امام حسین(ع) به اعتبار شخصیتی که جانش را به در راه آزادی و زندگی کریمانه فدا نمود در صفحه اصلی سرچ گوگل ثبت شود.

در ادامه آمده است: امام حسین(ع) رهبر صلح است، او مردی است که 1400 سال قبل برای برپایی صلح بر علیه رژیم ظلم و طغیان و جور به پا خواست، رژیم ضاله ای که دشمنی و خونریزی را شعار خود قرار داده بود اما این مرد در مقابلشان ایستاد و جنگید و تن به خواسته هایشان نداد تا اینکه در این راه و در سال 61 هجری به شهادت رسید.

درخواست کنندگان در ادامه سخنان خود می افزایند: حتی تا به امروز و پس از گذشت قرنها، ملیونها نفر در این فداکاری امام حسین (ع) مانده اند و تحسینش می کنند زیرا امام به آنها معنی عزت و کرامت را آموخت، نسل به نسل ملیونها نفر یاد شهادتش را گرامی می دارند و هم چنان در نقاط مختلف جهان هر ساله مجالس یادبود برای از دست دادن چنین مردی برگزار می شود کسی که جانش را برای آرمانهایش داد و به دیگران آموخت با کرامت زندگی کنند وی از بارزترین آزادی خواهان بود.


منبع:شیعه نیوز
ارسال نظر