صفحه نخست

گزارش تصویری

گفت‌و‌گو

سرویس صوت

شعر آیینی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

فارس

قزوین

قم

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

واعظین

شب های دلتنگی

حرف دل

زیر نور ماه

برنامه تلویزیونی عقیق

برنامه موکب

نغمه ساز

صفحات داخلی

۱۳:۲۵

۱۴۰۳/۱۰/۰۲

درهای حرم حضرت رقیه (س) از امروز باز شد

با وجود اینکه امروز هم‌زمان با سالروز میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها درهای حرم دردانه ارباب در دمشق باز شد، یکی از روحانیون سوری می‌گوید که «شرایط برای حضور زائران مهیا نیست.»
کد خبر : ۱۳۱۸۵۸

عقیق:  نیروهای تحریرالشام مجوز بازگشایی درهای حرم حضرت رقیه سلام الله علیها را پس از بیش از یک هفته دادند.یکی از شهروندان سوری بیات الجلی می‌گوید که «نیروهای تحریرالشام اعلام کردند که درهای حرم از امروز فقط از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ بعدازظهر باز است.» این در حالی است که در این سال‌ها حتی در ایام حضور داعش، درهای حرم ریحانةالحسین از اذان صبح تا حوالی بامداد باز بود.

۲ روز پس از سقوط دولت سوریه، نیروهای تحریرالشام وارد حرم حضرت رقیه سلام الله علیها شده و ابتدا دستور دادند که کتیبه، مهر و سجاده‌های حرم جمع‌آوری شود. حتی پرچم گنبد حرم هم پایین کشیده شد. پس از آن با توجه به شرایط، درهای حرم هم بسته شد.

در سال‌های گذشته هم‌زمان با میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها نه تنها جشنی در حرم بر پا می‌شد، بلکه حرم دردانه ارباب میزبان هزاران زائر از کشورهای مختلف بود. اما اکنون در حالی که ۲ هفته از حضور نیروهای تحریرالشام در دمشق می‌گذرد و آنها امنیت حرم را بر عهده گرفته‌اند، یکی از روحانیون ساکن دمشق برحان الکمری می‌گوید که «شرایط برای حضور زائران مهیا نیست.»

ارسال نظر