صفحه نخست

گزارش تصویری

گفت‌و‌گو

سرویس صوت

شعر آیینی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

فارس

قزوین

قم

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

واعظین

شب های دلتنگی

حرف دل

زیر نور ماه

برنامه تلویزیونی عقیق

برنامه موکب

نغمه ساز

صفحات داخلی

۲۰:۲۷

۱۴۰۱/۱۲/۱۵
تصاویر|

نگهداری دوره‌ای خانه خدا از امروز آغاز شد

گروهی از متولیان مسجدالحرام با بستن قسمتی از محل مطاف و نصب دیوار کاذب با ارتفاع حدود هفت متر، طرح نگهداری دوره‌ای کعبه را طی ۲ روز اجرایی می‌کنند.
کد خبر : ۱۲۵۴۷۲

عقیق: متولیان خانه خدا به منظور صیانت از کعبه در طول سال در کنار تعویض پرده خانه خدا، اقدام به غبارروبی و بررسی وضعیت کعبه می‌کنند.

بر همین اساس، امروز نیز گروهی از متولیان مسجدالحرام با بستن قسمتی از محل مطاف و نصب دیوار کاذب با ارتفاع حدود هفت متر، به بررسی وضعیت کعبه پرداختند و با عود معطر این مکان مقدس را عطرآگین کردند. همچنین پرده کعبه نیز توسط گروهی از متولیان خانه خدا مورد بررسی قرار گرفت تا مشکلی روی آن ایجاد نشده باشد. این اقدام طی ۲ روز پیش‌بینی شده است و تا فردا ادامه دارد.

هم‌زمان با طرح صیانت از کعبه که از سوی متولیان مسجدالحرام اجرایی شد، جمعی از زائران در جوار خانه خدا به زیارت پرداختند. در ادامه تصاویری از بسته شدن بخشی از محل مطاف و اجرای طرح صیانت از کعبه را در آستانه نیمه شعبان مشاهده می‌کنید:

ارسال نظر