صفحه نخست

گزارش تصویری

گفت‌و‌گو

سرویس صوت

شعر آیینی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

فارس

قزوین

قم

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

واعظین

شب های دلتنگی

حرف دل

زیر نور ماه

برنامه تلویزیونی عقیق

برنامه موکب

نغمه ساز

صفحات داخلی

۱۲:۵۱

۱۴۰۱/۰۶/۱۲
همزمان با ایام شهادت امام حسن(ع):

حاج مهدی رسولی در ۴ هیئت لبنان مداحی می کند

حاج مهدی رسولی مداح سرشناس کشورمان به دعوت چهار هیئت لبنان همزمان با ایام شهادت امام حسن(ع) راهی این کشور می‌شود.
کد خبر : ۱۲۳۶۵۶

عقیق: حاج مهدی رسولی مداح سرشناس کشورمان به دعوت چهار هیئت لبنان همزمان با ایام شهادت امام حسن(ع) راهی این کشور می‌شود. رسولی ابتدا فردا یکشنبه ۱۳ شهریورماه در بیروت و در هیأت‌های موکب سیدة زینب(س) که روزهای گذشته سید رضا نریمانی، محمدحسین پویانفر و سید امیر حسینی در آن مرثیه‌‌خوانی کردند، نوحه خواهد خواند.

 

مرثیه‌خوانی کربلایی سید رضا نریمانی در لبنان

سپس روز دوشنبه ۱۴ شهریورماه در هیأت روضتین بیروت مرثیه‌خوانی خواهد داشت.

سومین مجلس مهدی رسولی در لبنان در شهر بعلبک برگزار می‌شود. این مراسم از ساعت ۲۰:۳۰ در مقام سیده حوله(ع) مرثیه‌خوانی خواهد کرد.

آخرین مراسم این مداح نیز در جنوب کشور لبنان و شهر الدویر و در الدویر البحه العاشورائیه مداحی خواهد کرد.

حاج مهدی رسولی دهه سوم ماه محرم به روسیه دعوت شده بود و در مجالس عزاداری شهرهای مسکو، دربند و ماخاچ قلعه به مرثیه‌خوانی پرداخت. او در اول ماه صفر و همزمان با ایام شهادت حضرت رقیه(س) نیز در سوریه مرثیه‌خوانی داشت.

مرثیه‌خوانی مهدی رسولی در شهر مسکو

ارسال نظر
نظرات شما
ناشناس
|
|
۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۹
ماشاء الله تعالی...!
بسیار کار عالی ... .
کاری که باید سال های قبل و حتی دهه های قبل انجام می شد و عزاداری انقلابی به کشور های محور مقاومت صادر می شد.