صفحه نخست

گزارش تصویری

گفت‌و‌گو

سرویس صوت

شعر آیینی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

فارس

قزوین

قم

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

واعظین

شب های دلتنگی

حرف دل

زیر نور ماه

برنامه تلویزیونی عقیق

برنامه موکب

نغمه ساز

صفحات داخلی

۲۰:۰۱

۱۴۰۰/۰۶/۲۸
حاج منصور ارضی در مراسم هفتگی دعای کمیل در مسجد ارک:

امسال هم کربلا نمی روم/ هر وقت راه برای همه مردم باز شد با هم می رویم

حاج منصور ارضی سحرگاه جمعه در مراسم دعای کمیل در مسجد ارک، با انتقاد از سوء مدیریت ها و تبعیض ها در موضوع اربعین گفت: هر کسی که راهی شد برای همه ما دعا کند ولی من مثل سال گذشته در کنار هیئتی ها و سینه زن ها می مانم تا وقتی که راه کربلا برای همه مردم باز شد، ان شاءالله با هم برویم.
کد خبر : ۱۱۹۹۷۶

عقیق:حاج منصور ارضی سحرگاه جمعه در مراسم دعای کمیل در مسجد ارک ، با انتقاد از سوء مدیریت ها و تبعیض ها در موضوع اربعین و مشکلات فروانی که برای زائرین سیدالشهدا ایجاد شده است گفت: خیلی ها از من می پرسند که امسال کربلا می روم یا نه ؟ هر کسی که راهی شد برای همه ما دعا کند ولی من مثل سال گذشته در کنار هیئتی ها و سینه زن ها می مانم تا وقتی که راه کربلا برای همه مردم باز شد، ان شاءالله با هم برویم.


این مداح اهل بیت(ع) افزود: امسال از روز پنج شنبه موکب شهدای مسجد ارک و مراسم عزاداری در سه نوبت صبح ، ظهر و شب برگزار خواهد شد. کسانی که توفیق کربلا رفتن پیدا نکرده اند ، می توانند برای اطعام در این موکب ها بانی شوند.

ارسال نظر