بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الى مَرْضاتِکَ دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیْطان فیهِ علیّ سَبیلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین.
خدایا قرار بده برایم در آن به سوى خوشنودىهایت راهنمایى و قرار مده شیطان را در آن بر من راهى وقرار بده بهشت را برایم منزل وآسایـشگاه اى برآورنده حاجتهاى جویندگان
یک آیه از "کلام نور" مهمان شوید:
اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخل ورزى به زيادى، رياكارى در عمل، و خود رأيى.
یک نکته آموزنده برای "بانوان بهشتی: در فرهنگ اسلامی حیا و عفت به عنوان یک خصلت انسانی مبنای روابط زن و مرد است. قرآن کریم در داستان آفرینش آدم و حوّا به تلاش آنها برای ستر عورت اشاره میکند که ناشی از کشش فطری و درونی به حیاست. فلسفه پوشش در مکتب اسلام چند چیز است: 1ـ ارزش و احترام زن: زن مسلمان در جامعه، تجسم عفت و حیاست و داشتن پوشش، او را محترم داشته، از نگاههای ناپاک و آلوده مصون میدارد و این مقامی ارزشمند و جایگاهی والا برای او به ارمغان میآورد.2ـ استواری اجتماع: زنان بخش عظیمی از نیروی فعال جامعه را تشکیل میدهند و با حضور در ابعاد مختلف: سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نقش مؤثری را در پیشرفت و رشد ملتها به عهده میگیرند. حضور بانوان در محیط کار و فعالیت، همراه با پوشش مناسب، آنها را از تعرض نامحرمان حفظ کرده و سبب میشود با امنیت و آرامش خاطر به انجام وظایف بپردازند. در فضایی که معاشرت زن و مرد آزاد باشد، فساد و بیبند و باری رشد کرده و به ضعف و رکود فعالیتهای اجتماعی میانجامد. 3ـ تحکیم پیوند خانوادگی: ارتباط صمیمی بین زن و شوهر، بقای کانون گرم و پرنشاط خانواده را تأمین نموده، این هدف حاصل نمیشود مگر با محدود کردن بهرهوریهای مشروع، در خانواده و منع لذتجوییهای غیر مشروع در محیط اجتماع. در پرتو پوشش و حجاب واقعی به روابط آزاد زن و مرد پایان داده میشود و آنها خود را ملزم به پاسداری از حریم و بنیان خانواده میدانند و از گسیختن و نابودی ارتباطات خانواده جلوگیری به عمل میآورند. 4ـ امنیت و آرامش روانی: سست شدن حریم حیا و عفاف بین زن و مرد سبب هیجانات و تقاضاهای فزاینده جنسی میشود و به دنبال آن امنیت از افراد جامعه سلب میگردد. دین مبین اسلام بر زنان واجب کرده که با حُجْب و حیا قدم به اجتماع گذارند و با رفتارهایی ناشایست فضای جامعه را ملتهب نکنند و خود و دیگران را به گرداب متلاطم گناه نکشانند. در ضمن از مردان میخواهد با نگاههای هرز و حرام سلامت جامعه را از بین نبرند.
یک نکته آموزنده برای "مردان بهشتی":کاروسیله ی تربیت جسم و روح، پر کردن ایام فراغت، مانع فساد و فتنه، عامل رشد و نبوغ و ابتکارتوسعه ی اقتصادی، عزّت و خودکفائی و کمک به دیگران می باشد.اسلام برای کار بازویی احترام ویژه ای قائل شده است و مراعات حقّ کارگر و تحصیل رضای او و پرداخت سریع مزد او و اضافه پرداخت بر مقدار تعیین شده و احترام به او همه و همه مورد سفارش اسلام است.کارهای فکری نیز از ارزش بالایی برخوردار است تا آنجا که یک ساعت فکر مفید از ساعت ها عبادت بهتر است. کم کاری و سهل انگاری در کار، مورد انتقاد است تا آنجا که رسول خدا (ص) فرمود: خداوند دوست دارد هرکس کاری انجام می دهد آن را به نحو أحسن انجام دهد. قرآن می فرماید: هرگاه از کارمهمی فارغ شدی به کارمهم دیگری بپرداز. «فَإِذا فَرَغْتَ فَانْصَبْ» (انشراح، 7) بنابراین بیکاری، ممنوع. آری، بیکاری مایه ی خستگی، تنبلی، فرسودگی، فرصتی برای نفوذ شیطان، ایجاد فتنه و گسترش گناه می باشد. البتّه اسلام برای کار، ساعت و مرز قرار داده و به کسانی که در ایام تعطیل کار می کنند، لقب متجاوز داده است.
1. اعمال شب و روز ماه مبارک رمضان
دعاهای زیر پس از هر نماز در ماه رمضان خوانده شود :
2.اعمالی كه در شب هاى ماه رمضان باید به جا آورد:
دعاهای هنگام افطار:
ـ اللهم لك صمت و على رزقك افطرت و علیك توكلت
ـ بسم الله; اللهم لك صمنا و على رزقك افطرنا, فتقبل منا انك السمیع العلیم.
ـ دعای هنگام لقمه اول:بسم الله الرحمن الرحیم; یا واسع المغفرة اغفر لى
ـ خواندن سوره قدر زمان افطار
ـ خواندن هزار مرتبه سوره قدر در هر شب از ماه مبارک رمضان
ـ خواندن صد مرتبه حم دخان
ـ خواندن دعاى افتتاح
ـ خواندن هزار ركعت نماز در سرتاسر این ماه
دعاهای هنگام سحر:
خواندن سوره قدر در وقت سحرها
خواندن دعای سحر
خواندن دعای ابو حمزه ثمالی